Aan de slag met de vernieuwde methodesoftware van Malmberg

Geschreven op donderdag 27 augustus 2020

 

Vernieuwde methodesoftware door de uitfasering van Flash

De methodesoftware van Malmberg gaat vanaf dit schooljaar veranderen door de uitfasering van de Flashtechnologie. De uitgever heeft daarom een handige website ontwikkeld waar ze je, tot eind november, in vier stappen voorbereiden op het werken met de nieuwe software.

Waarom migreren?

De software van de huidige methodes maakt gebruik van de Flashtechnologie van Adobe. Deze technologie stopt uiterlijk eind 2020. De meest gebruikte browsers ontmoedigen echter nu al het gebruik van Flash. Daarom werkt de software de methodes van Malmberg steeds minder goed en migreren ze hun methodesoftware. Deze is dit schooljaar beschikbaar.

Welke software wordt omgezet?

Softwareproducten zoals de digibord-, oefen-, verwerkings- en toetssoftware gaan migreren. Er is een handig overzicht beschikbaar waar per methode is aangegeven welke software gemigreerd wordt en wanneer.

> Naar het methodeoverzicht

In 4 stappen klaar voor het werken met de gemigreerde software

Op de speciaal ontwikkelde website van Malmberg vind je sneak previews van de vernieuwde software, een checklist voor de ICT-coördinator, en handleidingen en methodetoelichtingen die je helpen bij de overstap. Ook kun je je aanmelden voor de webinars 'Werken met de vernieuwde software'. Tijdens dit webinar krijg je een inkijkje in de vernieuwde software en zit het team van Malmberg klaar om je vragen te beantwoorden.  

> Naar de website
> Aanmelden webinar

      

 


MEER INFORMATIE

Meer informatie of vragen? Mail ons direct via onderstaande button of stel jouw
vraag aan de klantenservice of je adviseur. Volg ons op LinkedIn, Facebook, Pinterest of Instagram voor
het laatste nieuws, nuttige informatie en leuke tips. 

 

Neem contact op Meer info