Innovatief pantryconcept voor CompaNanny

Geschreven op maandag 1 februari 2016

 

Kinderopvang? Nee... Kindontwikkeling? Ja!

Bij CompaNanny staat alles in het teken van ontwikkeling. Ontwikkeling van kinderen, van een prettig gezinsleven voor ouders, van hun nannies en van de organisatie. CompaNanny vindt dat het altijd beter kan, want alleen het beste is goed genoeg.

1 ontwerp op maat, 40 unieke uitvoeringen

Praktisch, veilig, uitnodigend en mooi. Woorden die passen bij het ontwerp dat we maakten voor de pantry voor CompaNanny. Een standaard module die inmiddels in 40 verschillende uitvoeringen op diverse locaties van CompaNanny is geplaatst. Samen met CompaNanny hebben we gekozen voor een standaard maat en uitvoering, waarbij de module compleet wordt geleverd en geïnstalleerd, inclusief alle apparatuur. Het ontwerp voor de pantry is een resultaat van de samenwerking tussen CompaNanny, Heutink en Kids-F.

 

Praktisch, veilig, uitnodigend en mooi.

 

 • Vierogenprincipe als rode draad
  Bij het ontwerp stond het vierogenprincipe centraal.
  In de praktijk is dit principe niet altijd eenvoudig of praktisch haalbaar. Deze pantry biedt uitkomst: wanneer één van de nannies werkt in de keuken of
  een baby verschoont, is er altijd contact met de rest
  van de groep. Door te werken in één ruimte met verschillende functies, in plaats van meerdere aparte ruimtes, worden de nannies in praktische zin geholpen bij het waarborgen van het vierogenprincipe.
       

 

 

                                    
 • Natuurlijke uitstraling
  Er is gekozen voor rustige, natuurlijke kleuren en materialen voor een prettige, rustige en tijdloze uitstraling. De deurtjes zijn lichtgrijs en er is gekozen voor een grenen blad.
 • Zoveel mogelijk zicht
  De handige doorkijkvakjes zorgen voor optimaal zicht door de hele ruimte.

Meer informatie

Enthousiast geworden en nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw organisatie? 
Neem contact op met uw adviseur of onze klantenservice
Meer referenties vindt u hier.