Domino bouwset 523127

Let op! Dit artikel heeft een langere levertijd. Informeer bij uw contactpersoon van de binnendienst naar de actuele status.
Algemeen

Een grote houten domino set met verschillende, spannende attributen. De afmeting van de kist 38 x 32 x 7 cm (l x b x h). Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

U krijgt geleverd: Een set met 500 dominostenen, 4 trappen, 3 draaideuren, 1 molen, 1 knikkerbaan, 10 bouwblokken, 2 buffers en 2 bellen.
 Details

Met deze Domino bouwset kan een kind naar hartelust experimenteren met het domino effect. Naast de traditionele dominostenen bevat de set trapjes, draaideuren, belletjes, een molentje en andere onderdelen die voor leuke special effects kunnen zorgen. Hierdoor is de set geschikt voor jong en oud maar ook zeker voor het kind dat wat extra uitdaging kan gebruiken. Naast het oefenen van de motorische vaardigheden kan het kind met deze set leren samenwerken en zijn creatieve geest stimuleren.

In het kort:

  • zeer uitgebreide domino set
  • uitdagende atributen
  • vanaf 4 jaar
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Recensie: Magnetisch ontwerpbord van Educo

Geschreven op dinsdag 19 februari 2019

Natascha Boertien is leerkracht in groep 3/4 en heeft het Magnetisch ontwerpbord getest in haar klas. Benieuwd naar haar ervaringen in de klas? Lees er alles over in haar blog.
Lees verder

Twickto: constructiespeelgoed voor oneindig bouwplezier

Geschreven op maandag 30 april 2018

Twickto is hèt constructiespeelgoed voor oneindig speelplezier. Het is niet alleen erg leuk, maar het stimuleert ook talentontwikkeling. Voor wij-spelen.nl heeft Liesbeth Simonse de Educatieve Set L van Twickto onder de loep genomen. Hoe reageerden de kinderen uit haar klas op de gekleurde bouwstenen? En konden ze overweg met de Twicks, Bricks en Twicktool? Lees de hele recensie hier.
Lees verder

Juf Esther en juf Nienke nemen u mee naar buiten

Geschreven op maandag 26 maart 2018

Niet alleen in de pauze, maar ook tijdens de reken- of taalles naar buiten? Juf Esther en Nienke nemen elke vrijdag de leerlingen mee naar buiten en delen hun leuke ideeën graag met anderen. Via handige video’s brengen ze de les in beeld. Toch liever een les op papier? Download ‘m hier.
Lees verder