Maak kennis met Momento

Geschreven op maandag 23 januari 2017

 


Alle oefen- en toetsresultaten in één overzichtelijk dashboard

Momento is een gebruiksvriendelijk, centraal dashboard dat de leerkracht op ieder gewenst moment, op elk device een uniform, vak- en methodeoverstijgend beeld geeft van de voortgang van leerlingen. Het toont welke leerlingen de stof goed beheersen  en welke kinderen extra hulp, ondersteuning of extra uitdaging nodig hebben. Doordat Momento administratieve taken overneemt, heeft de leerkracht meer tijd voor het begeleiden, coachen en ondersteunen van de leerlingen. Hierdoor kan de leerkracht in de dagelijkse onderwijspraktijk beter anticiperen op behoeften van leerlingen. Momento is een hulpmiddel om recht te kunnen doen aan verschillen.

Voor elke soort school, in elk stadium, geschikt

Momento kan zo ingezet worden dat het altijd aansluit bij de visie, schoolontwikkeling en werkwijze van de school. Of u nu klassikaal les geeft, kindgestuurd werkt of individuele leerroutes hanteert, Momento sluit aan. Werkt u als school al geheel digitaal of gebruikt u de digitale middelen alleen voor de verwerking van uw lesstof? Momento is een prettige aanvulling die elke leerkracht werk uit handen neemt. Bent u als school ook geïnteresseerd in bijbehorende devices? Hiervoor introduceert Momento de speciale Momento Device deal. Lees hier meer over de mogelijkheden. 

Momento samengevat 

Het concept Momento kan worden samengevat in onderstaande 4 basispijlers:

   Momento is een belangrijke ondersteuning voor de leerkracht in de digitalisering van het onderwijs
  Momento geeft inzicht, overzicht en analyse. Uniform, betrouwbaar en actueel
  Momento ondersteunt alle digitale leermiddelen en is vak- en methodeoverstijgend
                    Momento is in te zetten binnen elke schoolvisie en werkwijze


Lees hier meer over de inhoud van bovengenoemde pijlers

Meer informatie over Momento

Wilt u meer weten over Momento en wat het voor u kan betekenen? Bekijk hieronder het filmpje of neem contact op met uw adviseur of onze klantenservice.


www.momento.nl