“Ben je in de zomervakantie meer beschikbaar, dan kun je je uren uitbreiden met vakantiewerk.”
Sinds de verhuizing naar ons nieuwe pand in Nijverdal hebben we ook een supermooi bedrijfsrestaurant. Iedere dag worden er lunches klaar gemaakt voor de medewerkers, denk aan mooi opgemaakte broodjes, soep en warme broodjes. Daar wordt veelvuldig gebruik van gemaakt! Daarnaast worden er ook regelmatig externe lunches voorbereid voor bijvoorbeeld vergaderingen.
Zoek jij een leuke bijbaan?
Voor ons team in het bedrijfsrestaurant zoeken wij een horeca medewerker die doordeweeks op oproepbasis gaat ondersteunen in de keuken van het bedrijfsrestaurant. De planning en beschikbaarheid wordt in overleg met de restaurantmanager gemaakt. Ben je in de zomervakantie meer beschikbaar, dan kun je je uren uitbreiden met vakantiewerk.
Wil je daarnaast meer werken en is de planning van het restaurant voorzien, dan kun je ook bijspringen in de logistiek bij het verzamelen en inpakken van bestellingen.
Wat ga je doen in het restaurant?
Wat vragen we van je?
Over Heutink
Heutink is een familiebedrijf, onderdeel van de Heutink Groep, een internationaal opererende marktleider en totaalleverancier. Begonnen met leermiddelen in het basisonderwijs en nu, ruim 112 jaar verder, gespecialiseerd in het ondersteunen, adviseren en faciliteren van de ontwikkeling van kinderen tussen 0 en 25 jaar. Als onafhankelijk adviseur voorzien wij kinderopvangorganisaties, basisscholen, voortgezet en hoger onderwijs en welzijnsorganisaties van een breed scala aan producten en diensten.
Iedere dag zetten zo’n 250 mensen zich in voor Heutink; een organisatie met ambitieuze teams en een hechte bedrijfscultuur zoals je dat mag verwachten bij een familiebedrijf. Samen werken zij hard aan het waarmaken van de gezamenlijke ambities, het waarmaken van beloftes en het laten groeien van de klanten (letterlijk én figuurlijk).
Stuur een mail met jouw CV naar Marieke Tonis (HR) via hr@heutink.nl.