Tijdvak geschiedenis | Groep 7 (in 5-voud) 611033

Algemeen
Werkboek Tijdvak voor groep 7. Wordt geleverd per 5. In Tijdvak 7 ontdek je uiteenlopende onderwerpen van de Nederlandse geschiedenis. De prehistorische mens in Nederland kennen we door archeologische vondsten, maar wat kom je te weten als je één van die oude botten opgraaft? Kwamen de Romeinen echt in Nederland en wat deden ze hier precies? En hoezo zijn middeleeuwse monniken belangrijk geweest voor Nederland? Wat deed Willem van Oranje nu ook al weer? Waar komt je achternaam vandaan? Hoe verliep de Tweede Wereldoorlog eigenlijk? In Tijdvak 7 vind je het antwoord op deze en nog veel meer van dit soort boeiende vragen.


Details
Een serie waarin de geschiedenis van Nederland wordt ontdekt. Per deel staan in evenzoveel hoofdstukken tien tijdvakken centraal, van de steentijd tot en met de twintigste eeuw.
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

Aanverwante producten

Tijdvak geschiedenis
Een serie waarin de geschiedenis van Nederland wordt ontdekt. Per deel staan in evenzoveel hoofdstukken tien tijdvakken centraal, van de steentijd tot en met de twintigste eeuw.
611035
Tijdvak geschiedenis | Antwoordenboek groep 5
611036
Tijdvak geschiedenis | Antwoordenboek groep 6
611037
Tijdvak geschiedenis | Antwoordenboek groep 7
611038
Tijdvak geschiedenis | Antwoordenboek groep 8
611031
Tijdvak geschiedenis | Groep 5 (in 5-voud)
611032
Tijdvak geschiedenis | Groep 6 (in 5-voud)
611033
Tijdvak geschiedenis | Groep 7 (in 5-voud)
611034
Tijdvak geschiedenis | Groep 8 (in 5-voud)

 

 

Kennis & inspiratie

Hoe ervaren gebruikers Pica Typen?

Geschreven op woensdag 8 augustus 2018

Arno Doeswijk, ict-coördinator op OBS De Archipel in Almere en leerkracht van groep 8, deed dit schooljaar met bijna 400 leerlingen voor het eerst mee aan Pica Typen. Lees hier zijn ervaring.
Lees verder

Met Wijzer! maakt u kinderen klaar voor de toekomst

Geschreven op dinsdag 8 mei 2018

Kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen. Wijzer! biedt kinderen kennis en leert hen verbanden zien, zodat ze echt iets weten en daardoor meer begrijpen. Wijzer! biedt de kennisbasis die nodig is om zelfstandig verder te ontdekken en verbanden te zien en hecht daarbij aan een realistische inhoud en samenhang.
Lees verder

Wakker de nieuwsgierigheid van uw kinderen aan met De Zaken van Zwijsen

Geschreven op dinsdag 8 mei 2018

De Zaken van Zwijsen spreken tot de verbeelding van kinderen. Wereldzaken, Natuurzaken, Tijdzaken en De Zaken 3-4 vormen samen een compleet voor boeiende lessen rond de zaakvakken. Met weinig voorbereiding en veel gebruikersgemak geeft u aantrekkelijke lessen, gericht op de belevingswereld van kinderen van nu.
Lees verder