Honey Hill | Sensorische bouwstenen | Set à 6 stuks 524090

Algemeen

Met de Sensorische bouwstenen kan het kind zijn tastvermogen ontwikkelen. De set bestaat uit 6 stenen (3 gele, 3 oranje) en elke steen heeft een ruimte waarin materiaal gelegd kan worden als tastmateriaal en een steen belegd met noppen waar het kind overheen kan lopen. Ook bevat de set 3 zakken die gevuld kunnen worden met tastmateriaal, welke precies in de lege ruimte van de steen passen.

  • inhoud: 6 stenen (3 gele, 3 oranje)
  • materiaal: thermoplastisch kunststof en stof
  • afmeting: 48,8 x 26 x 11 cm (l x b x h)

U krijgt geleverd: 1 set à 6 sensorische bouwstenen.

 Details

Vul de stenen met gras, zand, water of een ander materiaal en laat het kind er overheen lopen. Het kind kan benoemen wat ze voelen en hiermee bevorderen ze niet alleen de tastzin, maar ook het taalvermogen. Ook de bijgeleverde zakken die precies in de stenen passen, kunnen gevuld worden met materialen. Door de stenen in een rij achter elkaar te leggen, creëer je een heus 'tast pad'. De stenen kunnen ook gestapeld worden, hiermee maak je het 'tast pad' extra spannend. De sensorische matten (apart verkrijgbaar) kunnen uitstekend bij de sensorische bouwstenen gebruikt worden.

In het kort:

  • 6 stenen (3 gele, 3 oranje) en 3 zakken
  • stapelbaar
  • bevordert tastzin en taalvermogen
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Recensie: Magnetisch ontwerpbord van Educo

Geschreven op dinsdag 19 februari 2019

Natascha Boertien is leerkracht in groep 3/4 en heeft het Magnetisch ontwerpbord getest in haar klas. Benieuwd naar haar ervaringen in de klas? Lees er alles over in haar blog.
Lees verder

Dier doku: een goede aanvulling op de spelletjeskast

Geschreven op donderdag 26 april 2018

Voor wij-spelen.nl heeft Aletta Geuze Dier doku in haar klas ingezet. "Dier doku heeft een net wat andere insteek dan de meeste spellen". Lees haar recensie.
Lees verder

Haal meer uit: Figurovorm van Educo

Geschreven op woensdag 11 oktober 2017

In de "Haal meer uit ..." serie laten we voorbeelden uit de praktijk zien om net dat beetje verdieping te geven aan onze bestaande materialen. Vandaag laat juf Janet zien hoe u een eigen draai geeft aan Figurovorm van Educo.
Lees verder