Praatplaten | Educo 522224

Algemeen

Stimuleer communicatie en uitbreiding van de woordenschat. Schuif de praatplaten in het Verteltheater (522.182) en bespreek samen met de kinderen wat er te zien is. Inhoud: 6 dubbelzijdig bedrukte kunststof praatplaten, rond de thema’s jaargetijden, recreatie en transport. Leeftijd: vanaf 3 jaar.Details

Geschikt om met jonge kinderen aan woordenschat te werken. Het theater kent meerdere mogelijkheden: woorden schrijven op het whiteboard, spelen van schimmenspellen, ophangen van kindertekeningen, het inschuiven van vertelplaten en het gebruiken als minipoppenkast. Formaat ingeklapt: 47 x 37 x 9 cm (l x b x h).

Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Recensie: Magnetisch ontwerpbord van Educo

Geschreven op dinsdag 19 februari 2019

Natascha Boertien is leerkracht in groep 3/4 en heeft het Magnetisch ontwerpbord getest in haar klas. Benieuwd naar haar ervaringen in de klas? Lees er alles over in haar blog.
Lees verder

Dier doku: een goede aanvulling op de spelletjeskast

Geschreven op donderdag 26 april 2018

Voor wij-spelen.nl heeft Aletta Geuze Dier doku in haar klas ingezet. "Dier doku heeft een net wat andere insteek dan de meeste spellen". Lees haar recensie.
Lees verder

Haal meer uit: Figurovorm van Educo

Geschreven op woensdag 11 oktober 2017

In de "Haal meer uit ..." serie laten we voorbeelden uit de praktijk zien om net dat beetje verdieping te geven aan onze bestaande materialen. Vandaag laat juf Janet zien hoe u een eigen draai geeft aan Figurovorm van Educo.
Lees verder