Time Timer | L 147077

Algemeen

Time Timer L is bedoeld om klassikaal in te zetten. Formaat: 30 x 30 cm (l x b). Inclusief geluidsknop, die aan of uit te zetten is. Werkt op batterijen (penlite)Details

Het abstracte begrip van verstreken tijd is eenvoudig te zien en te begrijpen met de Time Timer. Beheer tijd effectiever tijdens vergaderingen, therapie, in klaslokalen, thuis en tijdens elke andere activiteit waar tijdslimieten nodig zijn. Inclusief geluidsknop, die aan of uit te zetten is.

Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

Aanverwante producten

Time Timer
Het abstracte begrip van verstreken tijd is eenvoudig te zien en te begrijpen met de Time Timer. Beheer tijd effectiever tijdens vergaderingen, therapie, in klaslokalen, thuis en tijdens elke andere activiteit waar tijdslimieten nodig zijn. Inclusief geluidsknop, die aan of uit te zetten is. Werkt op batterijen (penlite).
21902
Batterijen | Alkaline | Penlite | 4 stuks
147080
Time Timer | M
147085
Time Timer | Blanco kaart L
147084
Time Timer | Blanco kaart M
147077
Time Timer | L
147079
Time Timer | S

 

 

Kennis & inspiratie

Hoe ervaren gebruikers Pica Typen?

Geschreven op woensdag 8 augustus 2018

Arno Doeswijk, ict-coördinator op OBS De Archipel in Almere en leerkracht van groep 8, deed dit schooljaar met bijna 400 leerlingen voor het eerst mee aan Pica Typen. Lees hier zijn ervaring.
Lees verder

Met Wijzer! maakt u kinderen klaar voor de toekomst

Geschreven op dinsdag 8 mei 2018

Kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen. Wijzer! biedt kinderen kennis en leert hen verbanden zien, zodat ze echt iets weten en daardoor meer begrijpen. Wijzer! biedt de kennisbasis die nodig is om zelfstandig verder te ontdekken en verbanden te zien en hecht daarbij aan een realistische inhoud en samenhang.
Lees verder

Wakker de nieuwsgierigheid van uw kinderen aan met De Zaken van Zwijsen

Geschreven op dinsdag 8 mei 2018

De Zaken van Zwijsen spreken tot de verbeelding van kinderen. Wereldzaken, Natuurzaken, Tijdzaken en De Zaken 3-4 vormen samen een compleet voor boeiende lessen rond de zaakvakken. Met weinig voorbereiding en veel gebruikersgemak geeft u aantrekkelijke lessen, gericht op de belevingswereld van kinderen van nu.
Lees verder