Met andere woorden | Educo 68123

Algemeen

Met andere woorden biedt woordkaartjes waarbij het kind gebruik kan maken van de letterblokjes (068.001), deze dienen apart bijbesteld te worden. De woordkaartjes maken m.b.v. kleur onderscheid in klinkers en medeklinkers. Op eenvoudige wijze kan het kind het woord op het woordkaartje naleggen. De afbeelding zorgt voor visuele ondersteuning. Op de achterzijde van de kaartjes wordt de opdracht moeilijker doordat er letters zijn weggelaten.
Inhoud:
40 kaartjes (tweezijdig bedrukt).
Formaat kist: 12 x 14 x 7 cm (l x b x h).

Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

Aanverwante producten

Met andere woorden
Met andere woorden is een spel waarbij men gebruik kan maken van de letterblokjes (068.001). Met deze blokjes kunnen de kinderen de woorden naleggen die onder de afbeelding staan. Op de achterzijde van de kaartjes wordt de opdracht moeilijker, doordat er letters zijn weggelaten.
Inhoud:
40 kaartjes (tweezijdig bedrukt).
Formaat kist: 12 x 14 x 7 cm (l x b x h).
68123
Met andere woorden | Educo
68001
Met andere woorden | Letterblokjes | Educo

 

 

Kennis & inspiratie

Recensie: Magnetisch ontwerpbord van Educo

Geschreven op dinsdag 19 februari 2019

Natascha Boertien is leerkracht in groep 3/4 en heeft het Magnetisch ontwerpbord getest in haar klas. Benieuwd naar haar ervaringen in de klas? Lees er alles over in haar blog.
Lees verder

Dier doku: een goede aanvulling op de spelletjeskast

Geschreven op donderdag 26 april 2018

Voor wij-spelen.nl heeft Aletta Geuze Dier doku in haar klas ingezet. "Dier doku heeft een net wat andere insteek dan de meeste spellen". Lees haar recensie.
Lees verder

Haal meer uit: Figurovorm van Educo

Geschreven op woensdag 11 oktober 2017

In de "Haal meer uit ..." serie laten we voorbeelden uit de praktijk zien om net dat beetje verdieping te geven aan onze bestaande materialen. Vandaag laat juf Janet zien hoe u een eigen draai geeft aan Figurovorm van Educo.
Lees verder