Schaduwdoek | Stok 38083

Algemeen

Deze set bestaat uit twee gegalvaniseerde pijpen van elk 1,50 m. Materiaal: verzinkt staal. Voor extra versteviging raden we aan om de grondstok in beton te storten. Met de handgreep kunt u zelf bepalen hoe u het doek wilt laten hangen. Op deze manier kunt u altijd genieten van een optimale schaduw zonder het schaduwdoek te hoeven verschuiven.

Wordt geleverd met:

  • 1 stalen paal bestaande uit 2 stukken van elk 1,50 m
  • 1 paal voor in de grond van 50 cm
  • 1 koord
  • 1 handvat
Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Waarom het slim is juist nu leerlingsets aan te schaffen

Geschreven op vrijdag 10 april 2020

Hebben u en uw collega’s de kaders voor onderwijs op afstand inmiddels staan en kunt u voorzichtig vooruitkijken? En bent u op zoek naar nieuwe leerlingsets? Lees dan waarom het goed is nu vast te bestellen.
Lees verder

Recensie Wobbel | 1001-dingen schommelplank

Geschreven op woensdag 5 april 2017

Een gebogen plank met optioneel een laagje vilt of kurk eronder. Dat is de Wobbel. Aan thuisinonderwijs.nl's Jacqueline Wouda, onderwijsjournalist en moeder van vier, de eer hem uit te proberen. 'In de twee weken dat de plank in huis staat, blijft hij een onbeschrijflijke aantrekkingskracht uitoefenen op alle huisgenoten.'
Lees verder

Oog voor detail | Meubilairspecial voor het voortgezet onderwijs

Geschreven op woensdag 1 maart 2017

Succesvol inrichten is meer dan het vullen van een ruimte met meubels. Verrassende, innovatieve of juist old school oplossingen kunnen uw inrichting een flinke boost geven. Ontdek hoe minimale aanpassingen en details in bijvoorbeeld kleur- en materiaalkeuze, verlichting en wandbekleding heel wat kunnen doen met een ruimte met deze voorbeelden uit onze nieuwste meubilairspecial.
Lees verder