Bee-Bot | Codingmat attractiepark 22962

Algemeen

Met deze mat, met als thema attractiepark, beleeft de Pro-Bot de meest uiteenlopende avonturen. De afmeting van de mat 125 x 125 cm en de mat is verdeeld in 25 vakken.

U krijgt geleverd: Een mat t.b.v. de Pro-Bot robot met als thema attractiepark.Details

Laat de leerlingen onderzoeken en ontdekken hoe ze de hoeken moeten voorprogrammeren, zodat Pro-Bot alles in het pretpark kan bezoeken. 

In het kort:

  • Pro-Bot mat
  • 125 x 125 cm
  • 25 vakken

 

Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Tips en materialen voor het leren op afstand, speciaal voor het voortgezet onderwijs

Geschreven op donderdag 16 april 2020

Scholen, leraren en schoolleiders zitten niet bij de pakken neer maar zijn vol aan de slag om onderwijs op afstand te organiseren. Ook wij ondersteunen daarin waar we kunnen met voor het succesvol organiseren van online lessen, een optimale voorbereiding op het nieuwe schooljaar én educatieve oplossingen voor uw leerlingen.
Lees verder

Maak kennis met de STEAM challengekaarten

Geschreven op vrijdag 10 april 2020

Wil je met jouw klas naast de reguliere vakken ook projectmatig, op school of thuis, aan de slag met Wetenschap & techniek, ontwerpend leren of anders gezegd: met STEAM? Dan zijn de STEAM challenges misschien wat voor jullie!
Lees verder

Terugblik op de IPON 2020

Geschreven op vrijdag 24 januari 2020

Heutink stond samen met Studio Tast op de IPON afgelopen februari. Nog eens teruglezen wat we daar aan STEAM challengekaarten hebben laten zien? Lees het hier.
Lees verder