Kennis & inspiratie


INSPIRATIE voor uw organisatie

Heeft u onze inspiratieboeken Inspiratie voor uw inrichting en Alles voor de onderbouw al bekeken? Met deze online aanvulling sluiten wij aan bij deze mooie boeken en willen wij u inspireren aan de hand van praktijkvoorbeelden. Referenties, achtergrondverhalen, tips, ideeën en handige downloads, allemaal aan de hand van herkenbare ruimtes en activiteiten. Binnenkijken bij de buren, horen hoe anderen te werk gaan, verassende en inspirerende oplossingen, invalshoeken en ideeën.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier inspiratie voor uw inrichting of Bekijk hier Alles voor de onderbouw


Eigenwijze inrichting voor Kinderopvang Eigen Wijs

Geschreven op woensdag 6 januari 2016

Kinderopvang Eigen Wijs had een specifieke wens voor haar nieuwe inrichting. Wij zijn daarmee aan de slag gegaan, hebben buiten de lijntjes gekleurd en hebben daarvoor samengewerkt met een architecte en een interieurbouwer. Bekijk het indrukwekkende resultaat vol met unieke maatwerkoplossingen.
Lees verder

Kleurrijke, vernieuwende inrichting voor Kinderopvangorganisatie Meppel

Geschreven op donderdag 3 december 2015

We mochten voor Kinderopvangorganisatie Meppel een ontwerp maken voor de inrichting van hun vestiging De Plataan. De opdracht was heel vrij: ontwerp voor ons een veilige, kleurrijke inrichting, net even anders dan standaard berken of beuken. Niet schreeuwerig, wel vernieuwend. Die mooie uitdaging zijn we aangegaan!
Lees verder

Nieuwe inrichting Kindercentrum het Groenehuis

Geschreven op woensdag 16 september 2015

Kindercentrum het Groenehuis wilde hoogwaardige kinderopvang bieden in een lichte ruimte waar veel (speel)ruimte is voor kinderen, ruimte om te onderzoeken en te ontdekken.
Lees verder

KDV de Toverfluit over het werken 
met de Heutink Academie

Geschreven op woensdag 16 september 2015

Het team van kinderdagverblijf De Toverfluit uit Hedel ontwikkelt zich tot 'lerende organisatie'. Lees hier hoe zij dit aanpakken.
Lees verder

Multifunctionele leerpleinen voor basisschool De Verwondering in Lent

Geschreven op maandag 14 september 2015

Bekijk hier hoe 3 multifunctionele leerpleinen inmiddels het kloppend hart van basisschool De Verwondering in Lent vormen. Ontworpen en uitgevoerd door Heutink Projectinrichting.
Lees verder