Bijzondere wip- en schommelstoelen in de spotlight!

Geschreven op vrijdag 23 oktober 2015

 

 

4moms MamaRoo, RockaRoo en BounceRoo

De wip- en schommelstoelen van 4moms hebben ieder hun eigen unieke kenmerken. Alle drie hebben ze een compact formaat, verschillende bewegingsmogelijkheden, verstelbare snelheden en machinewasbare bekleding.  

MamaRoo 

Beweegt op en neer en wiegt van links naar rechts,
net zoals ouders doen.

Ouders trillen niet zoals een wipstoeltje en schommelen niet als een schommel. Ze bewegen op en neer en wiegen van links naar rechts en dat is precies wat de mamaRoo van 4moms doet. Dit is de enige babystoel met 5 unieke bewegingen die de natuurlijke bewegingen imiteren van ouders die hun baby tot rust brengen (autorijden, kangoeroe, schommel, rock, oceaan). Daarnaast zijn de bewegingen en geluiden eenvoudig te bedienen via de 4moms-app. Ook is het mogelijk om een mp3-speler aansluiten. De schommelstoel heeft een verstelbare kantelpositie en een speelgoedmobiel met omkeerbare speelballen. 

RockaRoo 

Winnaar van de prestigieuze Red Dot Design Award!

  De rockaRoo brengt schommelen op een hoger niveau. Veel hoger. Het stoeltje beweegt als een hobbelpaard en biedt een maximale schommelsensatie voor baby’s. In maart 2014 won de rockaRoo de prestigieuze 'Best of the Best' Red Dot-award voor uitmuntend productontwerp.

De ideale babyschommel! 

Deze schommelstoel wiegt een kindje heerlijk heen en weer. Hij maakt een voor- en achterwaartse schommelbeweging en heeft 5 snelheden. Om zelfgekozen liedjes of geluiden af te kunnen spelen sluit u eenvoudig een mp3-speler aan. Ook bij deze schommelstoel zit een speelgoedmobiel met omkeerbare speelballen en kan de bekleding in de wasmachine. 

BounceRoo

De ideale wipstoel met 3 unieke trilfuncties.

De bounceRoo van 4moms is het enige wipstoeltje met 3 unieke bewegingen (bij, oceaan en hartslag) en 3 intensiteitsinstellingen. De bounceRoo wipt ook op leuke, natuurlijke wijze door de bewegingen van het kindje. Anders dan de mamaRoo en rockaRoo is deze wipstoel lichtgewicht en draagbaar. Ook bij deze schommelstoel zit een speelgoedmobiel met omkeerbare speelballen en kan de bekleding in de wasmachine.    

Bloom Coco baby Lounger 

Comfort en design gecombineerd in de ideale wipstoel.

De Bloom Coco baby Lounger is een wipstoel met een strak design. Kies uit de vele kleuren sitter, zitting en babysnug en stel uw ideale kleurencombinatie samen. Het gebogen frame van de sitter bestaat uit gepatenteerd stylewood en is uit één stuk gevormd. De Bloom Coco baby Lounger heeft een zachte, zelfschommelende beweging, rustgevend voor de baby op een natuurlijke manier. De 5-puntsgordel is aan te passen aan de lengte van het kindje. De Bloom Coco voldoet aan wereldwijd erkende veiligheidseisen en –nomen.

Meer informatie

Lees meer

MamaRoo
RockaRoo

BounceRoo
Bloom Coco baby Lounger