Montessori special | Korting tot wel 25%

Geschreven op dinsdag 2 november 2021

 

Prachtige 'practical life' materialen voor scherpe prijzen!

Een nieuwe actie met Nienhuis montessori materialen, speciaal voor oefeningen uit het dagelijks leven! Het doel van oefeningen uit het dagelijks leven is om kinderen te helpen in hun ontwikkeling maar niet direct om de vaardigheid te beheersen. Kinderen zijn het liefst bezig met echte dingen en echte materialen. Kinderen oefenen hun motoriek, voor bijvoorbeeld de voorbereiding op het schrijven.

Maria Montessori is begonnen met ‘practical life’ oefeningen waarbij kinderen zichzelf leerden verzorgen. Ze bedacht activiteiten die betekenisvol waren voor kinderen. Dit omdat ze hun ouders of bijvoorbeeld de tuinman dit zagen doen. De oefeningen zijn niet alleen goed voor de grove/fijne motoriek maar ook voor groei van eigenwaarde, ontspanning, overgang tussen thuis en school vergemakkelijken, concentratie verbeteren, probleem oplossend denken en het leren van volgorde.  

Montessori special

In deze folder vind je meer dan 75 prachtige materialen voor scherpe prijzen. De kortingen lopen op tot wel 25%. De actie duurt tot 24 december 2021. Blader door de online versie en bestel de Nienhuis materialen in onze webshop!

 

> Bekijik de brochure

                   

 

  

 MEER INFORMATIE

Meer informatie of vragen? Mail ons direct via onderstaande button of stel jouw vraag aan de klantenservice of je adviseur. Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn voor het laatste nieuws, nuttige informatie en leuke tips. 

 

Neem contact op Meer info