Het Rekenhandboek | editie 2021-2022

Geschreven op dinsdag 28 september 2021

 

Aan de slag met materialen uit het Rekenhandboek van Heutink

Een boek met meer dan 100 pagina’s vol additionele rekenmaterialen voor het verrijken van de rekenactiviteiten. Het Rekenhandboek biedt een compleet overzicht van alle rekenmaterialen die naast de methode ingezet kunnen worden. De rekenmaterialen sluiten aan bij de inhoudslijnen rekenen en rekendrempels. Met behulp van handige pictogrammen kun je in een oogopslag zien bij welke inhoudslijnen of rekendrempels de materialen horen om zo een bewuste keuze te kunnen maken. Het boek is als volgt ingedeeld:

 

   
Spelenderwijs werken aan rekenbegrip met ontwikkelingsmateriaal Rekenconcepten tastbaar maken met concreet materiaal Samen automatiseren met uitdagend spelmateriaal Doelbewust leren van rekenbewerkingen met oefenmateriaal

 
Benieuwd naar Het Rekenhandboek?

Blader door het online boek of vraag hieronder uw gratis exemplaar aan.

  
> Exemplaar aanvragen > Online bekijken


Gratis rekenposters

Op zoek naar leuke rekenposters voor in de klas? Download, print en hang op!

     
> Vermenigvuldigingstabel > Splitshuisjes > Cijfers t/m 10 > Breuken

 

         

Rekenmethode implementeren

Hoe zorg je ervoor dat je de nieuwe rekenmethode die je hebt aangeschaft succesvol implementeert op school? In samenwerking met Wizz Scholing bieden we implementatietrainingen aan voor verschillende methoden. Lees hier alles over het aanbod.

Een compleet aanbod

De combinatie van relevante additionele materialen en de juiste methode zorgt voor een optimaal rekenaanbod. Hulp nodig bij het maken van de juiste productkeuze of bij de oriëntatie op een nieuwe rekenmethode? Onze adviseurs helpen je graag met onafhankelijk advies, een zichtzending of een vrijblijvende offerte. 

Neem contact op

 

Je kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan ons informatiecentrum om alle (methodische) materialen te bekijken

Meer info

 

MEER INFORMATIE

 Volg ons op LinkedIn, Facebook, Pinterest of Instagram voor het
laatste nieuws, nuttige informatie en leuke tips.