Uitgelicht | Twee populaire leerlingsets in het VO

Geschreven op woensdag 14 april 2021

 

Op zoek naar leerlingsets voor komend schooljaar?

Het huidige schooljaar 2020-2021 vindt zowel op school als thuis plaats. We hebben allemaal de hoop dat komend schooljaar de lessen allemaal weer 'gewoon' op school zijn. Om de leerlingen goed te kunnen faciliteren, is het goed om u op tijd te verzekeren van leerlingsets voor schooljaar 2021-2022. 

De levering van leerlingsets is momenteel niet vanzelfsprekend door leveringsproblemen. Branchevereniging Koninklijke CBM waarschuwde onlangs al dat de productie van meubelen en interieurs steeds meer in de knel komt door aanhoudende tekorten en late levering van grondstoffen en materialen. Ondanks de aanhoudende leveringsproblemen garanderen wij dat u de leerlingsets heeft voor de start van het nieuwe schooljaar als u vóór 1 juni 2021 bij ons bestelt.

Wij hebben de twee populairste leerlingsets van VS, Europa's grootste schoolmeubelproducent, uitgelicht.

Leerlingset #1 | Uno-C tafel & Jumper stoel

De Uno-C tafel kenmerkt zich door, de naam zegt het al, het C-poot onderstel. Dit onderstel is voorzien van kunststof glijders en het formaat van de tafel is vanaf 70 x 50 cm. De tafel is uitgevoerd met krasbestendig en onverwoestbaar lignodur blad.

Bijbehorende stoel: de Jumper Air Active. Deze stoel is een ergonomische stoel met een stoere en volwassen uitstraling. De stoel heeft een dubbelwandig polypropyleen kuip met luchtkussen effect. Zo heeft de stoel een actieve en comfortabele zit. De kuip is 100% recyclebaar. De stoel heeft een stalen sledeframe onderstel met duo-glijders voor extra bescherming van de vloer. 

Jumper Air Four kruk

Daarnaast is er nog een kruk in dezelfde lijn als de Jumper Air Active stoel, namelijk: de Jumper Air Four. De kruk heeft dezelfde kuip als de stoel. De kruk is beschikbaar in twee zithoogtes: 61 en 76 cm. 

Meer over de tafel | > Meer over de kruk (zithoogte: 61 cm)
Meer over de stoel | > Meer over de kruk (zithoogte: 76 cm)

 

Leerlingset #2 | Uno-M tafel & PantoSwing-LuPo stoel

 

Het eerste onderdeel van deze set is de leerlingtafel Uno-M. Deze tafel heeft aan beide zijden een zitmogelijkheid en is uitgevoerd met kras-, slag- en stootvast Lignodur blad. Het formaat van de tafel is, net als de Uno-C tafel, vanaf 70 x 50 cm. Bovendien is het toepasbaar in diverse opstellingen.

Naast de Uno-M behoort ook de leerlingstoel PantoSwing-LuPo tot de leerlingset. Deze stoel is uitgevoerd met een ergonomisch gevormde zitkuip, die 100% recyclebaar is. De stoel is beschikbaar in diverse zithoogtes en uit te voeren in 12 kuip- en framekleuren. Bovendien is het onderstel voorzien van unieke duo-glijders waardoor krassen op linoleum vloeren voorkomen worden.

Meer over de tafel | > Meer over de stoel 

 

Let op: de onderdelen van beide leerlingsets zijn leverbaar in verschillende hoogtes en uitvoeringen. Neem contact op met uw adviseur voor meer informatie. 

Leerlingsets bestellen of eerst meer informatie?

Leerlingsets kunt u via onze webshop bestellen maar uiteraard is het ook mogelijk om hierover contact op te nemen met ons. Verder staan onze inrichtingsspecialisten ook voor u klaar voor vragen over de set maar ook wanneer u andere vraagstukken inzake de oriëntatie of aanschaf van meubilair heeft. Zij staan klaar om u te helpen bij het maken van keuzes over meubilair dat 100% aansluit op uw onderwijs. Bestelt u voor 1 juni 2021 leerlingsets bij ons? Dan verzekert u zich van een tijdige levering voor de start van schooljaar 2021-2022. 

Contact opnemen

Heutink premium dealer VS

Deze leerlingsets zijn geproduceerd door VS, dat behoort tot de Europese top van school-, kantoor- en objectmeubilair. De ruim 110 jaar bedrijfshistorie voorziet in talrijke patenten, toonaangevende productontwikkelingen en baanbrekende procesinnovaties. Het premium dealerschap van VS is iets om trots op te zijn!

Lees meer


  

Meer tips voor uw inrichting in ons themaboek

In dit themaboek Inrichting vindt u een samenvatting van ontwikkelingen, partners, referenties, merken en tips op het gebied van meubels, inrichting van de leeromgeving, verblijfsruimtes en meer. U ontdekt voorbeelden van vernieuwende leeromgevingen gestoeld op onderwijsvisie, maatwerk en veelgekozen meubels.

Bekijk sneek peak
Meer info & gratis exemplaar aanvragen

 

 MEER INFORMATIE

Meer informatie of vragen? Mail ons direct via onderstaande button of stel jouw vraag aan de klantenservice of je adviseur. Volg Heutink voortgezet nu ook op Facebook, Instagram en LinkedIn voor het laatste nieuws, nuttige informatie en leuke tips. 

Neem contact op Meer info