De korte lijn | 7 dagen per week voor alle didactische vragen

Geschreven op dinsdag 16 maart 2021

 

Snel kunnen schakelen bij inhoudelijke vragen

Dit schooljaar vraagt meer dan ooit om schakelen: van op school naar online lesgeven, van leerresultaten naar andere activiteiten vormgeven… Het gevolg? Een volle agenda, achterstanden inhalen, bijstellen, afwachten, meeveren. Ga er maar aan staan! Toch hoeft een lockdown niet te betekenen dat alles op slot zit. Want je hart, de passie voor je vak, de wil om te vernieuwen, die zijn misschien wel meer open dan ooit. Maar wat doe je wanneer?

  

 

       

Wij helpen je!

Een vraag popt soms op de meest vreemde – of onhandige – momenten op. Want bezig zijn met je vak laat zich niet wegplannen binnen werktijden. En al helemaal niet als het door onvoorziene omstandigheden alle zeilen bij is op het werk. Daarom introduceert Heutink: De korte lijn! Een extra mogelijkheid om, ook buiten werktijd, die ene vraag beantwoord – en daarmee uit je hoofd - te krijgen.

Ons team van 20 didactisch adviseurs zit klaar om jou te helpen!

0548 - 221000

  


Heb je een vraag? Stel hem waar en wanneer het jou uitkomt!

De korte lijn is een aanvulling op onze bestaande contactmogelijkheden. Uiteraard blijven de vertrouwde contactmogelijkheden ook gewoon 'in de lucht'. Je didactische vragen kun je natuurlijk ook nog gewoon kwijt bij je Heutink-adviseur en ook onze klantenservice zit gewoon voor je klaar voor vragen over bijvoorbeeld een bestelling, levering of product.

Mail, bel, app of chat met de didactisch adviseurs en klantenservice van Heutink, breng een bezoek aan het informatiecentrum of schakel met De korte lijn... jij kiest waar, wanneer en hoe je met ons in contact komt en hebt daarbij vanaf nu dus nog meer opties. 

  

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail ons direct via onderstaande button of stel uw vraag aan de klantenservice. Volg ons op LinkedIn, Facebook of Instagram voor het laatste nieuws, nuttige informatie en leuke tips. 

 

Neem contact op Meer info