Heutink-schriftjes in een nieuw jasje

Geschreven op donderdag 11 juni 2020

 

Passend bij het onderwijs en de wereld van nu

Heutink en schriften. Dat gaat al even terug. Vroeger noemden we ze 'cahiers', tegenwoordig liever 'gewoon' schriften, maar beide betekenen hetzelfde. En we durven inmiddels voorzichtig te stellen dat 'het Heutink-schriftje' tot het collectief geheugen van onderwijzend Nederland behoort. Toen, nu én straks schrijven, rekenen en tekenen basisschoolkinderen in de schriftjes van Heutink.

Oud en vertrouwd in een nieuw jasje

De kwaliteit van de Heutink schriftenlijn is nooit veranderd. De liniaturen alleen als dat nodig was, de omslagen soms een beetje. Hier en daar werd wat aangevuld en uitgebreid, maar in grote lijnen waren de Heutink-schriftjes gewoon de Heutink-schriftjes. En tóch besloten we vorig jaar om onze schriftenlijn in een nieuw jasje te steken. Waarom? Omdat het onderwijs nooit stil staat. Omdat smaken en stijlen veranderen met het verstrijken van de tijd. Omdat we de leerlingen van nu willen laten werken in schriftjes waar ze blij van worden. Omdat ze aanspreken en tot de verbeelding spreken. Net als vroeger dus. Maar dan met prints, plaatjes, figuren en scenario’s van deze tijd, die passen bij het onderwijs en de wereld van nu.

       

De keuze is reuze

Waar voorheen verschillende liniaturen dezelfde omslagen deelden, hebben we in de nieuwe line-up gekozen voor veel meer variatie. Zo kan, naast het gewenste formaat en de benodigde liniatuur, nu ook de factor smaak meer dan voorheen worden meegenomen in uw keuze voor de schriften voor uw leerlingen.

 

    

#weetje

Nieuw op de Heutink-schriften: leuke, leerzame en verrassende weetjes over de dieren, gebouwen, natuurverschijnselen en meer die op de voorkant worden getoond. Gewoon een klein extraatje achterop een groot deel van onze schriftjes waardoor het kind iets kan vertellen in de klas of thuis over dat wat er op zijn of haar schriftje staat.

 

      

Op veler verzoek

Vorig jaar introduceerden we al een groot deel van de nieuwe schriftenserie. Dit jaar gaan we daar mee door. We hebben sindsdien goed naar de scholen die met onze schriften werken geluisterd en veel goede suggesties gekregen én doorgevoerd in de huidige schriftenlijn. Zo breidden we het aantal liniatuursoorten uit, vervingen we omslagen en voegden we extra varianten toe aan de meest populaire series.

 

   

Benieuwd naar de nieuwe schriftjes?

Hieronder vind je een greep uit de nieuwe line-up                                                                

 

       
 Sneeuwdieren  Begroeting  Dieren: moeder & kind  IJsland  Wereldschoon
 Liniatuur 7,5-5-7,5  Liniatuur 6-4-6  Liniatuur 6-4-6  Liniatuur 6-3-6  Liniatuur 6-3
 > Bekijk  > Bekijk  > Bekijk  > Bekijk  > Bekijk

 

Alle Heutink-schriften bekijken?

> Naar de schriften op heutink.nl


De complete Heutink schriftenlijn in een handig overzicht

Vind je het fijn om alle schriften die we in ons assortiment hebben eens rustig te bekijken? Blader dan door onze schriften line up. Hierin hebben we de complete en actuele Heutink schriftenlijn voor je op een rijtje gezet. Zo weet je precies welke series in welke thema's en liniaturen beschikbaar zijn.

> Download onze schriften line-up 

 

 

MEER INFORMATIE

Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail ons direct via onderstaande button of stel jouw
vraag aan de klantenservice of jouw adviseur. Volg ons op LinkedIn, Facebook, Pinterest of Instagram voor
het laatste nieuws, nuttige informatie en leuke tips. 

 

Mail ons Klantenservice