Nieuwe inrichting voor gevarieerde ruimtes op de locatie van Pantarijn in Kesteren

Geschreven op maandag 8 juni 2020

 

De keuken, aula en BiNaSk-ruimte en andere ruimtes ingericht passend bij de identiteit van de school

Voor de locatie van Pantarijn in Kesteren mocht Heutink projectinrichting een heleboel gevarieerde ruimtes inrichten. Allemaal passend bij de identiteit van de school, maar steeds met een eigen, ruimtespecifieke uitstraling. We gingen aan de slag met de nieuwe keuken, de aula, het leerplein, de BiNaSk-afdeling, het Scienceplan, het Biologielokaal en het CKV-muzieklokaal. 

Keuken met topkwaliteit apparatuur

De professionele catering- en leskeuken is geheel volgens de geldende HACCP-regelgeving ingericht. In de keuken zijn leerlingkooktafels met RVS werkbladen en frame gecombineerd met volkern kastruimte, inductiekooktafels met flexzone voor extra grote pannen en een heteluchtoven. De RVS eilandafzuigkappen hebben splintervrije tl-verlichting en RVS lamellen filters, die eenvoudig gereinigd kunnen worden in de professionele voorlaadvaatwasser. De vaatwasser is op een RVS bok geplaatst voor gebruiksgemak en heeft de vaat in slechts drie minuten weer schoon!

Oud en nieuw gecombineerd in de aula, gevarieerde werkplekken op het leerplein

In de aula is bestaand meubilair gecombineerd met nieuwe meubels, waaronder de robuuste maatwerk Polyura zitelementen. Ook het leerplein is opnieuw ingericht. Daar zijn gevarieerde werkplekken gecreëerd, voor zowel hoog en laag werken om individueel -, duo- en groepswerk te stimuleren.

 

Nieuwe inrichting BiNaSk-afdeling en CKV-muzieklokaal

Heutink projectinrichting heeft ook een nieuwe inrichting gerealiseerd voor de BiNaSk-afdeling met Toa-ruimte. Hier zijn onder andere een veiligheidskast en loog-zurenkast gekoppeld op 24/7 afzuiging, zowel vaste als verrijdbare werktafels met volkern werkbladen, een geïntegreerde vaatwasser en maatwerk vitrine-opslagkasten. In het CKV-muzieklokaal zijn onder andere duo werkplekken, ergonomisch gevormde, beweeglijke stoelen en een maatwerk opbergmeubel aan de wand van staal en hout voor de opslag van muziekinstrumenten ingericht. 

We zijn erg blij met de moderne, kleurige elementen in de lichte omgeving

Scienceplein: onder meer Moleculetafels en een verrijdbare presentatie-zuurkast

Op het Scienceplein zijn onder meer Moleculetafels voorzien van geïntegreerd gas, wcd en water, en een verrijdbare presentatie-zuurkast te vinden. Daarnaast is er een docententafel met centrale sturing voor gas, elektra en water op leerlingtafels. Handig: voor demonstratie en presentatie op de docentenwerkplek kunnen de transporttafels bijgereden worden om zo een groot werkblad te realiseren. De transporttafels hebben gelijders voor Gratnell-bakken om proeven voor te bereiden in de naastgelegen Toa-ruimte.


 
 

Biologielokaal met standaard leerlingtafels en vitrine-opslagkasten

In het Biologielokaal zijn onder andere standaard leerlingtafels en maatwerk werktafels langs de wanden geplaatst. Dit wordt gebruikt voor het werken met microscopen en het doen van proeven. De vitrine-opslagkasten worden gebruikt voor de opslag van materialen die in het lokaal ingezet worden voor practicumlessen. De stroomblokken met katrol kunnen eenvoudig omlaag getrokken worden vanuit het plafond. Otto Wijma, directeur van de school, is zeer content met het eindresultaat: "We zijn erg blij met de moderne, kleurige elementen in de lichte omgeving."

 

 

> MEER FOTO'S VAN DIT REFERENTIEPROJECT BEKIJKEN

  

Bekijk andere referentieprojecten of vraag het referentieboek aan

Bent u benieuwd naar andere inrichtingsprojecten van Heutink projectinrichting? Klik hier en bekijk de andere referenties! U kunt ook ons inspiratieboek met meer dan 200 projecten aanvragen. Klik dan op de button hieronder.

 


MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail ons direct via onderstaande button of stel uw
vraag aan de klantenservice. Volg ons op LinkedIn, Facebook, Pinterest of Instagram voor
het laatste nieuws, nuttige informatie en leuke tips. 

Mail ons Klantenservice