Boeken met mooie en bijzondere verhalen

Geschreven op vrijdag 5 juni 2020

 

Een ruim aanbod leesboeken, (kinder)Bijbels en afscheidsgeschenken die geschikt zijn voor het onderwijs

Boeken spelen nog steeds een belangrijke rol in de klaslokalen. Want lezen en voorgelezen worden is niet alleen heel leuk, het is ook nog eens heel belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. Het draagt bij aan de woordenschat en de taalvaardigheid.

Royal Jongbloed Publishing heeft een ruim aanbod boeken die geschikt zijn voor het onderwijs. Hieronder vallen Bijbels, kinderbijbels en non-fictie boeken. Samen met Royal Jongbloed Publishing hebben we een mooie lijst samengesteld uit verschillende series. Ook hebben we de Christelijke afscheidsgeschenken voor je op een rijtje gezet. Want wat is nou leuker om iets tastbaars mee te geven als leerlingen van school gaan.

> Bekijk de afscheidsgeschenken

 

BIJBELS EN CHRISTELIJKE BOEKEN

De Bijbel is nog steeds het meest verkochte boek ter wereld. Een boek dat vol staat met bijzondere verhalen met een moraal voor het leven. De non-fictie boeken zijn boeken waar kinderen van alles leren uit de Bijbel en zelf mee aan de slag kunnen, door middel van de kennis die zij opdoen, de proefjes en vragen.

> Bekijk de Bijbels
> Bekijk de kinderbijbels
> Bekijk de non-fictie kinderboeken

 

FICTIE BOEKEN

Kinderen wanen zich in een nieuwe wereld met de fictie kinderboeken van Columbus. Van voorleesboek tot Young Adult, voor elke kinderleeftijd is er een leesboek van hoge kwaliteit en dat lekker wegleest beschikbaar.

> Bekijk de fictie kinderboeken

 

 

MEER INFORMATIE

Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail ons direct via onderstaande button of stel jouw
vraag aan de klantenservice of jouw adviseur. Volg ons op LinkedIn, Facebook, Pinterest of Instagram voor
het laatste nieuws, nuttige informatie en leuke tips. 

 

Mail ons Klantenservice