Montessori 150 jaar!

Geschreven op maandag 11 mei 2020

 

Speciaal voor Montessori

Samen met Nienhuis Montessori stelden we een exclusief Montessori-pakketje samen. Iets dat we al van plan waren, omdat 2020 een bijzonder jaar is. Want dit jaar vieren we de 150e verjaardag van Maria Montessori! Een mijlpaal om bij stil te staan. Niet voor niets is zij één van de belangrijkste onderwijsvernieuwers uit de geschiedenis. Haar unieke aanpak en kijk op de ontwikkeling van kinderen wordt inmiddels in meer dan 150 landen ter wereld toegepast.                    

IN DIT PAKKETJE

Samen goed voor ruim 190 nieuwe en 230 heel aantrekkelijk geprijsde klassieke én vernieuwende Nienhuis Montessori materialen om de voorbereide omgeving nog rijker te maken. Omdat het júist nu fijn is alles op orde te maken voor het nieuwe schooljaar.

   
 

 

Nienhuis Montessori en Heutink staan al sinds jaar en dag samen sterk: of het nu gaat om kennis van het Montessori-onderwijs, kwaliteit van leermiddelen of om doordacht advies. Samen zetten we ons in voor een compleet, kwalitatief en beredeneerd aanbod aan Montessori-materiaal.

Een exclusief webinar voor Montessori

Op dinsdagmiddag 9 juni vond er een exclusief Montessori webinar plaats. Het programma was als volgt:

 • Activiteiten uit het dagelijks leven in relatie tot de executieve vaardigheden
  Hoe kunnen de activiteiten uit het dagelijks leven een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van de executieve vaardigheden? Een mooie stimulans om deze, voor kinderen zo boeiende activiteiten weer een belangrijke plaats te geven in de kinderopvang en onderbouw.
  Door: Annet van Summeren (Montessori opleider)
  > Meer informatie over Annet

 • Bewegend leren, leren bewegen
  Hoe kunnen we van één á twee uurtjes bewegingsonderwijs in de week overgaan naar het volledig integreren van bewegend leren in het dagelijkse aanbod op school?
  Door: Ruben Jongkind (Montessori Sports)
  > Meer informatie over Ruben

                

Webinar terugkijken

 

Was u niet in de gelegenheid om deel te nemen aan het webinar, maar wilt u het webinar wel graag terugkijken? Dat kan. Vraag hieronder een terugkijklink aan voor het webinar Montessori.

> terugkijklink aanvragen

 

  

MEER INFORMATIE

Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail ons direct via onderstaande button of stel jouw
vraag aan de klantenservice of jouw adviseur. Volg ons op LinkedIn, Facebook, Pinterest of Instagram voor
het laatste nieuws, nuttige informatie en leuke tips. 

 

Mail ons Klantenservice