Waarom het slim is juist nu leerlingsets aan te schaffen

Geschreven op vrijdag 10 april 2020

 

Voorzichtig vooruitkijken naar komend schooljaar…

Hebben u en uw collega’s de kaders voor onderwijs op afstand inmiddels staan en kunt u voorzichtig vooruitkijken? Dan kan het fijn zijn om alvast na te denken over komend schooljaar en zelf de regie te houden. U kijkt vast uit naar de dag dat er weer gewoon geluid klinkt op de gangen, beweging is in de lokalen en de tafels en stoelen weer gebruikt worden.

De meest verkochte leerlingset van Europa in uw lokaal?

Dat kan ook nu gewoon geregeld worden! De meest verkochte leerlingset van Europa bestaat uit de leerlingtafel Uno-M en de PantoSwing-LuPo stoel van V/S. Zowel de tafel als stoel zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, passend bij de wensen van uw school. De set kenmerkt zich door een lange levensduur (minimaal 20 á 25 jaar) en ergonomie. Heutink biedt u bovendien 10 jaar garantie!

Ondanks alles gewoon op tijd geleverd

Bent u op zoek naar nieuwe leerlingsets? Wacht dan niet te lang met bestellen. Uit onze jarenlange ervaring weten we bijvoorbeeld dat het bestellen van leerlingsets in alle hectiek nog wel eens ‘vergeten’ wordt op scholen. Daardoor zien we ieder jaar een bestelpiek. Wilt u dit voorkomen en zeker weten dat u uw nieuwe meubilair op tijd klaar heeft staan? Als u voor 1 mei bestelt, ontvangt u uw nieuwe leerlingsets gegarandeerd nog voor de start van het nieuwe schooljaar. Ondanks alles!

Contact opnemen

Uno-M

Het eerste onderdeel van deze set is de leerlingtafel Uno-M. Deze tafel heeft aan beide zijden een zitmogelijkheid, is uitgevoerd met kras-, slag- en stootvast Lignodur blad en uit te voeren in twaalf kuip- en framekleuren. Het formaat van de tafel is vanaf 70 x 50 cm. Bovendien is het toepasbaar in diverse opstellingen.

Meer over de Uno-M

  

 

 

De PantoSwing-LuPo stoel

Naast de Uno-M behoort ook de PantoSwing-LuPo stoel tot de leerlingset. Deze stoel is uitgevoerd met een ergonomisch gevormde zitkuip, die 100% recyclebaar is. De stoel is beschikbaar in diverse zithoogtes en kleuren. Bovendien is het onderstel voorzien van unieke duo-glijders waardoor krassen op linoleum vloeren voorkomen worden.

Meer over de PantoSwing-LuPo stoel

Voor iedere behoefte een passende oplossing

We garanderen deze levertijd voor iedere behoefte; of u nu één leerlingset wilt vervangen of dat u alle meubels in een lokaal wilt vervangen. Uiteraard kunnen er ook andere behoeften zijn waardoor u juist nu op zoek bent naar nieuwe leerlingsets: verwacht u komend schooljaar meer leerlingen of laat het budget het dit jaar meer dan andere jaren toe om te vernieuwen? Voor iedere situatie staan wij klaar om u te faciliteren.

Minder ongelukken en schade met deze set

Geen leerling is gemaakt om stil te zitten. Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat de ervaring van een lichte mogelijkheid tot bewegen het excessief bewegen vermindert, dat wil zeggen dat het leunen op de achterpoten van de stoel bijvoorbeeld afneemt. Hierdoor vermindert de kans op ongelukken en schade. De set wordt niet voor niets gekenmerkt als studentproof. Ergonomie staat bovendien hoog in het vaandel bij deze leerlingset. De lichte beweging in de rug bevordert namelijk de bloedcirculatie in het lichaam.

Naast duurzaam ook heel praktisch

De leerlingset kenmerkt zich doordat het een duurzaam product is, maar ook het praktische aspect is noemenswaardig! Zo is de set ideaal voor de schoonmakers van uw lokalen! Hoe? De stoel is namelijk gemakkelijk op te hangen aan de tafel, aangezien de stoel zich klemt tussen de poten van de tafel, waardoor deze niet van de tafel valt. Hierdoor ontstaat meer ruimte om onder de tafel schoon te maken. Ook hoeven de stoelen niet met vieze poten op het tafelblad gezet te worden. 

  


De set beperkt het aantal ongelukken, de schade, is duurzaam en praktisch, maar biedt nog meer voordelen...

  • Zowel de tafel als stoel is in diverse uitvoeringen toe te passen, waardoor u het aan kan laten sluiten bij de wensen van uw school;
  • Daarnaast is het door de vele uitvoeringen toe te passen in verschillende ruimtes;
  • Wij kunnen het naleveren van onderdelen van de set garanderen.

Heutink premium dealer V/S

Deze leerlingset is geproduceerd door V/S, dat behoort tot de Europese top van school-, kantoor- en objectmeubilair. De ruim 110 jaar bedrijfshistorie voorziet in talrijke patenten, toonaangevende productontwikkelingen en baanbrekende proces-innovaties. Het premium dealerschap van V/S is iets om trots op te zijn!

Waarom een leerlingset van V/S?

Op deze pagina heeft u veel informatie over de leerlingset kunnen lezen, echter sommen we hieronder nog even in het kort op waarom u een leerlingset van V/S zou moeten bestellen.

  • Meest verkocht
  • Duurzaam
  • Ergonomisch
  • Studentproof
  • Praktisch
  • In diverse uitvoeringen verkrijgbaar
  • Bovendien garanderen wij een levering voor volgend schooljaar als u vóór 1 mei bestelt!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de V/S leerlingset, de speciale actie of heeft u andere inrichtingsvragen? Of wilt u uw klaslokalen voorzien van de leerlingsets? Ook in deze bijzondere tijden staan onze inrichtingsspecialisten voor u klaar en helpen u graag verder!

Contact opnemen
 

  

Meer tips voor uw inrichting in ons gloednieuwe themaboek

In dit themaboek Inrichting vindt u een samenvatting van ontwikkelingen, partners, referenties, merken en tips op het gebied van meubels, inrichting van de leeromgeving, verblijfsruimtes en meer. U ontdekt voorbeelden van vernieuwende leeromgevingen gestoeld op onderwijsvisie, maatwerk en veelgekozen meubels.

Lees meer over ons themaboek