Voor het moment dat buitenspelen weer 'gewoon' is

Geschreven op maandag 30 maart 2020

 

Ook dit jaar zijn ze er 'gewoon': de buitenspeelkranten

Voordat het Coronavirus om zich heen begon te grijpen waren de voorbereidingen voor onze buitenspeelkranten al gedaan. Gewoon. Net als ieder jaar. Wat we niet wisten, was dat op het moment van verschijnen iets dat normaal zo heerlijk gewoon is, nu ineens helemaal niet zo vanzelfsprekend meer is. 
 
Maar ondanks dat het buitenspelen op dit moment helemaal niet zo vanzelfsprekend is en je dagelijkse werkzaamheden er ineens heel anders uitzien, willen we je toch laten weten dat de kranten er zijn en de kortingen inmiddels geldig zijn. Dus mocht je voorzichtig alweer vooruitkijken naar de tijd waarin buitenspelen wél weer aan de orde van de dag is of juist nu tijd hebben om jullie aanbod te inventariseren, blader dan gerust eens door onze buitenspeelkranten. Dat hebben we dit jaar extra makkelijk gemaakt, naast digitaal bladeren kun je ook klikken op de acties en ze direct bestellen of op je wensenlijstje zetten. 
 

Krant thuis ontvangen?

We kunnen ons goed voorstellen dat je op dit moment niet of minder op je werk bent. Of zelfs helemaal vanuit huis werkt. Omdat je in dat geval al heel veel digitaal zult werken en het misschien juist fijn is iets tastbaars in handen te hebben, sturen we de krant graag op naar je huisadres.

 

 
   
> bekijk de PO krant online   > bekijk de KO krant online
> vraag de PO krant aan  > vraag de KO krant aan
> bekijk alle producten uit de PO actiekrant > bekijk alle producten uit de KO actiekrant

 

  

MEER INFORMATIE

Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail ons direct via onderstaande button of stel jouw
vraag aan de klantenservice of jouw adviseur. Volg ons op LinkedIn, Facebook, Pinterest of Instagram voor
het laatste nieuws, nuttige informatie en leuke tips. 

 

Mail ons Klantenservice