Bezoek de 10e editie van de IPON; Momento is er bij!

Geschreven op maandag 16 december 2019

 

Op 5 en 6 februari 2020, jaarbeurs Utrecht, stand A008

IPON is al vele jaren de informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op gebied van onderwijsinnovatie en ICT-toepassingen en -diensten. Deze editie heeft als thema Onderwijsinnovatie & Professionalisering. Je vindt alle informatie op www.ipon.nl.

Meld je hier gratis aan!

Ontdek onder het genot van een kopje heerlijke barista-koffie...

  
  • ...hoe je dankzij meer digitale ondersteuning, meer tijd krijgt samen met de leerling. Meer tijd voor maatwerk, persoonlijke coaching en ook meer tijd om in te spelen op de verschillende kwaliteiten van de leerlingen.

  • ...hoe je in één oogopslag inzicht hebt in voortgang en resultaten van digitaal verwerken, oefenen en toetsen.
     
  • …hoe je op ieder moment over de juiste informatie beschikt én inzicht hebt in wat een leerling nodig heeft. 

 

 Registreren


Via bovenstaande link registreer je je gratis als bezoeker voor IPON 2020. Meld je aan, bezoek ons op stand A008 op 5 of 6 februari 2020. Neem dan ook even de tijd voor een heerlijk kopje koffie van onze barista met iets lekkers (gratis) en geniet van het moment!



Waarom Momento

Door de groei van administratieve werkzaamheden is het prachtige vak van leerkracht onder druk komen te staan. Er is steeds minder tijd om de nodige aandacht aan een leerling te geven. Meer digitale ondersteuning van het leerkrachtenteam is onmisbaar. Om snel en gemakkelijk voortgang en resultaten te kunnen bekijken en zo ieder moment inzicht te hebben in wat een leerling nodig heeft. Momento, het centrale overkoepelende dashboard, maakt het leerkrachten mogelijk om kinderen meer op maat en adaptiever uit te dagen, of juist extra oefeningen te geven op leerdoelen. Om meer te personaliseren en op de juiste momenten de juiste aandacht te geven aan hun leerlingen.  Momento biedt een laagdrempelige en flexibele totaaloplossing voor digitaal leren. De beste educatieve content, in combinatie met een betaalbaar en kwalitatief goed leerlingdevice én een compleet overzicht van de leerresultaten van leerlingen. Ruim 2500 basisscholen in Nederland hebben Momento succesvol geactiveerd.         

 

We zien je graag op IPON 2020!

 

 

MEER INFORMATIE

Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail ons direct via onderstaande button of stel je
vraag aan de klantenservice. Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter voor
het laatste nieuws, nuttige informatie en leuke tips. 

Neem contact op