Uitnodiging: Vroege vogel ontbijt 'De gelukkige School'

Geschreven op vrijdag 8 maart 2019

 

 
 
Geheel verzorgde ochtend met uitgebreid ontbijt, boeiende sprekers en inspirerende inzichten over het concept ‘De Gelukkige School’. Neem gratis een collega-directeur, ib’er of zorgcoördinator van uw eigen of een andere school mee. Na afloop van het event ontvangt u een poster met alle elementen rondom ‘geluk op school’. Hiermee kunt u met uw team de eerste stappen zetten naar een ‘Gelukkige School’.
 
Met gastspreker Anton Philips. Inclusief ontbijt!
 

 

Aftrap ‘Werk moet een feestje zijn’

Bas van der Veldt (CEO AFAS Software) verzorgt de aftrap. Zijn motto is “wie chagrijnig op kantoor zit, moet gewoon eens wat anders gaan doen. Werk moet namelijk een feestje zijn”.

Het belang van geluk voor kinderen

Jessica Heutink (directie Heutink, voorzitter van de Stichting Vang je Droom en de Heutink Foundation) over het belang van geluk voor kinderen aan de hand van persoonlijke verhalen.

Het concept ‘De Gelukkige School’

Clara den Boer (psycholoog/veranderkundige, oprichter Gelukskoffer en schrijver van ‘Ondernemend Geluk'), neemt u mee in het concept 'De gelukkige school'. In dit concept worden wetenschappelijke inzichten vertaald naar uw organisatie. U ziet in vogelvlucht welke stappen leiden tot aantrekkelijk werkgeverschap in de onderwijspraktijk.

De juiste persoon op de juiste plaats

Anton Philips (eerder werkzaam bij Philips Telecommunicatie en Philips Mexico, oprichter van Stichting Emergo en co-auteur van ‘De kracht van motivatie’) pleit voor de juiste persoon op de juiste plaats. Hij doet dat aan de hand van zijn eigen levensverhaal en bespreekt daarna hoe je kunt kijken wat je drijft/motiveert. 

  
 
 

Zien we u 10 april in Leusden?