Subsidiespecial | samen naar een sterk technisch vmbo

Geschreven op maandag 10 december 2018

 

Vmbo techniek krijgt extra budget

Het begon met de brief ‘Samen naar een sterk technisch vmbo’ van minister Slob van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap aan de Tweede Kamer; het resulteerde in extra budget voor techniekonderwijs.Want de arbeidsmarkt staat te springen om goed geschoold technisch personeel. Daarom heeft het kabinet in het regeerakkoord structureel € 100 miljoen uitgetrokken voor dekkend en kwalitatief hoogstaand techniekonderwijs op het vmbo.

Erkenning voor uw vak

De stimulans is geweldig nieuws, de reden is echter allesbehalve nieuw voor u. U bent dagelijks al bezig uw steentje bij te dragen aan kwalitatief goed, actueel en innovatief techniekonderwijs. Innovatief denken is één, maar vaak zijn randvoorwaarden als tijd en budget de bekende beren op de weg om uw ideeën ook daadwerkelijk naar de praktijk te kunnen brengen. Wat zal het fijn zijn dat u met het besluit van de Tweede Kamer erkenning krijgt in het belang van uw vak!

 

 

Meestgebruikte, favoriete en nieuwste materialen voor PIE, BWI en M&T

Misschien geeft de extra ondersteuning vanuit de overheid u nu mogelijkheden die u eerder niet had. En kunt u nu misschien wel eindelijk die hoognodige nieuwe machine aanschaffen. Of starten met de nieuwste technieken in uw klas. Zoals het Ministerie zelf al zei: Nu snel van start! Bijvoorbeeld met de materialen in deze subsidiespecial. Bekijk onze selectie basismaterialen, nieuwe & innovatieve producten, hardlopers en mooie aanvullers voor het vmbo techniekonderwijs per profiel.

> Bekijk de special hier ook digitaal

Acties en interessante links uit de special

 Infographic subsidieregeling Ministerie OCW > bekijken
   
         Het digitale STEAM-magazine > bekijken
   
  Aan de slag met de gratis techniekwerkkaarten > bekijken 
   
 Digitaal magazine over 3D-printen > bekijken

 

Actievoorwaarden

  • Winactie gratis LEGO Education workshop op locatie
    Schaft u één van de getoonde LEGO Education materialen in de subsidiespecial aan? Vermeld dan bij het plaatsen van uw bestelling in het opmerkingenveld 'LEGO subsidiespecial' en u doet automatisch mee aan de winactie. Onder alle bestellers verloten we één training bij u op locatie, voor uw team, verzorgd door onze certified LEGO Education trainer.
  • Gratis bankschroef of bankklem
    Schaft u één van de getoonde werkbanken in de subsidiespecial aan? Vermeld dan bij het plaatsen van uw bestelling in het opmerkingenveld of u de gratis bankschroef of de gratis bankklem wilt ontvangen. Wij zorgen er dan voor dat deze kosteloos uw kant op komt. Advies over welke optie het beste is? Neem dan contact op met Marcel Cents.

Gratis poster!

Ook een poster (A1-formaat) voor in uw vaklokaal hebben?
Dat kan! Geef uw favoriet door aan uw Heutink adviseur en hij of zij zorgt dat u uw poster ontvangt.


Download hier de posters ook op A4-formaat.