Heutink VIP workshop dagen

Geschreven op woensdag 24 oktober 2018

 

Royal Talens en Heutink organiseren VIP-dagen

Na het succes van onze vorige VIP-dagen hebben Heutink en Royal Talens samen drie VIP-dagen voor u georganiseerd in het Royal Talens Experience Centre. Wilt u zien hoe de verf van Talens gemaakt wordt, of wilt u liever de hele dag workshops volgen?

Tijdens deze dagen gaat u aan de slag met ecoline of maakt u kennis met acrylic pouring. U kunt u nu inschrijven voor een van de drie dagen tegen een gereduceerde prijs. 

Dinsdag 20.11.18 | Workshop en rondleiding

Bent u nog nooit in de Royal Talens Fabriek geweest, dan is de rondleiding en workshopdag een aanrader. Op deze dag kunt u zien hoe de verf gemaakt wordt van los pigment tot verf in de tube. Een mooi ambachtelijk en boeiend proces!

's Middags leert u het materiaal ecoline kennen en laten we verschillende manieren en technieken zien hoe u ecoline kunt gebruiken. U gaat eerst het materiaal verkennen, daarma maakt u een werkstuk waarbij u meerdere technieken kunt toepassen. U hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben. Iedereen kan het en iedereen gaat met een mooi resultaat naar huis! 

> programma en inschrijven 

  

 

Dinsdag 27.11.18 | Workshop en rondleiding

Bent u nog nooit in de Royal Talens Fabriek geweest, dan is de rondleiding en workshopdag een aanrader. Op deze dag kunt u zien hoe de verf gemaakt wordt van los pigment tot verf in de tube. Een mooi ambachtelijk en boeiend proces!

's Middags kunt u de basisworkshop volgen met acrylic pouring. Leer hoe u de acrylverf op een goede manier verdunt, zodat u het kunt gieten. Een ervaren docent legt u uit hoe u uw gietsel enigzins kunt voorspellen, maar het blijft toch elke keer een verrassing.

 

> programma en inschrijven

  


Woensdag 12.12.18 | Workshop in 1 dag

Heeft u al een keer de rondleiding gevolgd, of wilt u gewoon liever een dag workshop volgen, dan is deze dag geschikt voor u. De hele dag gaat u aan het werk met acrylic pouring.

In de ochtend leert u de basistechnieken voor het acryl gieten. Hoe verdunt u de verf op de juiste manier en waar moet u op letten? We maken twee gietsels zodat u zelf kunt proberen wat wel en niet prettig werkt. Na de lunch gaan we verder in op het acryl gieten en leert een ervaren docent u de verschillende variaties en technieken. Hierbij maakt u een mooie golf en veer.


> programma en inschrijven