Royal Talens en Heutink organiseren VIP-dagen

Geschreven op dinsdag 21 augustus 2018

 

Heutink mixed media dagen

Heutink biedt u in samenwerking met het Royal Talens Experience Centre weer leuke creatieve dagen aan. Het motto is: Probeer, experimenteer en leer! Tijdens deze dagen gaat u aan de slag met veel verschillende materialen. De ideale gelegenheid om eindelijk eens een ander materiaal te proberen of om te kijken welke producten nu wel of niet met elkaar gebruikt kunnen worden. Veel proberen en experimenteren dus! En u gaat ook nog eens met een leuk project naar huis. Niets moet en alles mag, dus bepaal zelf hoever u uit uw comfort wilt én durft te komen. Er zijn 2 verschillende dagen.

Donderdag 20.09.18 | Workshop en rondleiding

Bent u nog nooit in de Royal Talens Fabriek geweest, dan is de rondleiding en workshopdag een aanrader. Op deze dag kunt u zien hoe de verf gemaakt wordt  van los pigment tot verf in de tube. Een mooi ambachtelijk en boeiend proces!

's Middags gaat u  aan de slag met verschillende materialen. U gaat een canvas maken met een city skyline. Kies datgene waar u zich prettig bij voelt, of ga juist helemaal los met producten die u nog niet kent. U hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben. Iedereen kan het en iedereen gaat met een mooi resultaat naar huis! 

> programma en inschrijven 

 

 

Zaterdag 22.09.18 | 2 workshops in 1 dag

Heeft u de rondleiding al een keer gedaan of wilt u  gewoon liever de hele dag lekker aan de slag, dan is deze dag perfect. We maken vandaag 2 projecten. We starten met een blanco journal. De kaft gaat u zelf versieren waarbij u natuurlijk zelf uw favoriete kleuren en materialen kunt kiezen. Als de tijd het toelaat maken we ook nog een start in het journal met een mixed media pagina. Stap voor stap laten we u zien hoe u alles opbouwt. U heeft dus geen ervaring nodig om aan deze workshop mee te doen!

's Middags gaat u op een canvas aan de slag en maakt u een city skyline, ook weer met verschillende materialen. Denk aan spraypaint, aquarelverf, mediums, ecoline en ga zo maar door. Een waar mixed media feestje dus!

> programma en inschrijven