STALAD wordt onderdeel van de Heutink Groep

Geschreven op maandag 11 juni 2018

 

Passie voor het ontwerpen en realiseren van stimulerende onderwijsinrichtingen. Dát is wat STALAD onderwijsinrichting en Heutink Projectinrichting met elkaar delen. Trots zijn wij dan ook om u te kunnen informeren dat beide partijen de handen ineen slaan en Heutink de activiteiten van STALAD heeft overgenomen.

Trotse V/S Premium dealer

Met het toetreden van STALAD tot de Heutink Groep breiden we niet alleen ons team inrichtingsspecialisten uit, maar ook ons meubilairassortiment wordt aangevuld met mooie merken. Zoals de gerenommeerde lijn V/S-schoolmeubilair. V/S behoort tot de Europese top van school-, kantoor-, en objectmeubilair. De ruim 110 jaar bedrijfshistorie voorziet in talrijke patenten, toonaangevende productontwikkelingen en baanbrekende proces-innovaties. Het Premium dealerschap van V/S is iets om trots op te zijn!

Vertrouwde contactpersonen

Voor scholen die voorheen gewend waren bij STALAD aan te kloppen voor inrichtingsadvies of vragen over (lopende en toekomstige) leveranties, verandert er niet zo veel. Zij kunnen nog steeds terecht bij de adviseurs van STALAD.
Neem gerust contact met ons op als u benieuwd bent naar de mogelijkheden, 
een vrijblijvend gesprek wilt, als u vragen heeft over de samenwerking of over (STALAD-)leveringen.

 

 

 

 

 

Frank Venema   Willem Jan Willemse   Marcel Heuver
Adviseur STALAD | Heutink Projectinrichting       Adviseur STALAD | Heutink Projectinrichting       Contactpersoon Heutink
06 - 46 60 75 11 06 - 57 31 00 45 06 -10 09 60 90

 

Meer over STALAD

Bent u al bekend met de mogelijkheden van Heutink Projectinrichting maar nog niet of minder met die van STALAD? Neem dan eens een kijkje op stalad.nl

Meer over V/S

        

Hoogwaardige producten

Kwaliteit is één, maar ervaring is minstens zo belangrijk. De ruim een eeuw aan ervaring is in de producten van V/S voelbaar aanwezig. Schoolmeubels moeten licht van gewicht zijn en tegen een stootje kunnen. En gezien de honderdduizenden exemplaren die V/S jaarlijks produceert is duurzaamheid gewaarborgd. 

  

Bureau's en tafels

In de aula, het vaklokaal, de mediatheek, het klaslokaal of het kantoor van de docenten; verschillende ruimtes vragen om verschillende soorten tafels en bureau's. V/S heeft een omvangrijke collectie tabels en bureau’s voor elke ruimte op school.

  

Opbergen

Plank- en kastelementen met geïntegreerde persoonlijke postvakjes en kluisjes. Zomaar een toepassing waarmee docenten te maken hebben. De collectie van V/S omvat ook op het gebied van opbergen een schoolbrede collectie: van aula tot klaslokaal en van mediatheek tot de afdeling administratie. 

  

Zitmeubilair

Stoelen voor de leerlingen, docenten en bezoekers. Leverbaar in talloze kleuren, maten en soorten. Of je nu in een vergaderkamer zit, in de kantine of in het klaslokaal, een stoel moet esthetisch kloppen, maar vooral ook goed zitten

Samen sterk!