Thuis in de kinderopvang | meubilairspecial

Geschreven op woensdag 14 februari 2018

 

'Denk verder dan in ruimtes of vierkante meters'

Bij een goede kinderopvang voelen kinderen zich thuis. Ze moeten een veilige en uitdagende plek hebben om te kunnen spelen. En dat betekent dat elke locatie zijn eigen plan nodig heeft. Daarom geloven wij niet in eenzijdig inrichten. Bekijk  onze Meubilairspecial Kinderopvang waarin we inspirerende voorbeelden hebben verzameld.

Meer dan een tafel en een stoel

Ontdek in de meubilairspecial hoe de inrichting van de ruimte kan bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Op verschilende locaties in Nederland mochten we buiten de lijntjes kleuren. Dingen net even anders doen dan gebruikelijk is. Dat heeft geresulteerd in een veilige en verantwoorde inrichting waarin wensen van de kinderen én ouders centraal staan.

 

   

 

Uniek maatwerk heeft gezorgd voor een loungebank in de achterwand van een kast, speelse combinaties van kleuren en uitdagende speeloplossingen.

Mooie wandbekleding en meubels net als thuis

In samenwerking met Kids-F hebben we een compleet nieuwe lijn opgezet, speciaal voor de inriching van kinderopvangorganisatie Zein Childcare. Organische vormen en natuurlijke materialen spelen hierin de hoofdrol. De luxe en het huiselijke design zijn een uniek aspect van de kinderdagverblijven. Geen felle kleuren of een ‘klinische’ uitstraling, maar mooie en natuurlijke wandbekleding en meubels ‘net als thuis’.

 

  

Kleine details, groots effect

Een ruimte is geen ruimte zonder wanden en plafonds. Het inrichten houdt dan ook niet op bij het plaatsen van meubels. Denk bijvoorbeeld aan de effecten die belichting kan hebben op een ruimte. Belichting heeft een bewezen effect op het welbevinden van mensen. En wanden zijn natuurlijk prima te benutten om sfeer te geven aan de personeelsruimte.

 

Bovenstaande inrichtingen zijn slechts drie van de vele voorbeelden uit de Meubilairspecial Kinderopvang van Heutink Projectinrichting. U kunt de complete special bekijken door op de afbeelding hieronder te klikken. Hebt u liever een fysiek exemplaar, neem dan contact op met uw adviseur of onze klantenservice.