Eigentijds en interactief leren met de Heutink Academie

Geschreven op donderdag 8 februari 2018

 

Maak gratis kennis met onze vernieuwde e-learning!

In de Heutink Academie komen steeds meer cursussen met een nieuwe vormgeving of een frisse en eigentijdse uitstraling. Makkelijker navigeren, meer interactie en aan de slag met praktijkopdrachten, met als doel dat u direct aan de slag kunt in uw klas. U kunt twee cursussen gratis proberen. Lees in deze blog wat de belangrijkste kenmerken zijn, of meld u gelijk aan via deze link

Stay focused!

Onderzoek heeft uitgewezen dat urenlang studeren weinig nut heeft. Na 30 minuten daalt de aandacht tot een minimum en kunnen de hersenen de informatie moeilijker verwerken. De gemiddelde concentratieduur voor een volwassene ligt tussen de 15 en de 45 minuten.

Onze tip: leer in korte blokken met korte pauzes, zodat uw hersenen de tijd krijgen om de informatie te verwerken. Bovendien bouwt u op deze manier ook een vorm van herhaling in, waardoor de informatie beter verankerd wordt in uw geheugen. 

  

 

Nieuwe cursussen hebben een kortere studieduur. Lessen zijn maximaal 45 minuten zodat u zich optimaal kunt concentreren tijdens het studeren.

Leren door doen!

Veel mensen leren door doen; door het geleerde zelf te ervaren en in de praktijk te brengen. In de nieuwe e-learningomgeving passen wij dit principe direct toe. De cursussen van de Heutink Academie zijn nog interactiever geworden. Nadat u kort kennis hebt opgedaan over een specifiek onderwerp, gaat u direct met deze kennis aan de slag. Zowel online als offline wordt u uitgedaagd. 

Hieronder ziet u voorbeelden van opdrachten met sleepoefeningen en stellingen. Door op de afbeeldingen te klikken, opent u een grotere versie in een nieuw venster.


     

 

Meer doe-opdrachten, actief aan de slag met quiz, kortom, interactief leren!


      

Theorie of praktijk?

U bepaalt! De nieuwe e-learning cursussen kennen een verbeterde navigatie, waardoor u zelf nog makkelijker kunt bepalen wat u wil leren. De route in de e-learning wijst zich vanzelf. U kunt bijvoorbeeld kiezen om eerst kennis op te doen. Of wellicht wilt u direct aan de slag met de praktijkopdrachten. Dat is helemaal aan u. 

De Heutink Academie besteedt op deze manier aandacht aan gepersonaliseerd leren voor professionals in de kinderopvang en het onderwijs.

 

Altijd actueel

Online leren is voortdurend in ontwikkeling, dus dat betekent dat ook ons aanbod blijft groeien. We komen met nieuwe onderwerpen of met een vernieuwde versie.

Uiteraard houden wij u op de hoogte van deze ontwikkelingen. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en u ontvangt het laatste nieuws in uw mailbox. 

  

 

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op via onderstaande button en ontvang 2 dagen gratis toegang tot de cursussen 'Digitaal Leren op School' en I'mplementeren doe je zo' binnen de Heutink Academie. Zo krijgt u een nog beter beeld van de mogelijkheden van Heutink Academie en de voordelen van de nieuwe opzet.