Bezoek de Heutink stand op Kindvak 2018

Geschreven op donderdag 11 januari 2018

 

Van 18 tot en met 20 januari 2018 vindt in de Brabanthallen in Den Bosch Kindvak 2018 plaats, hét vakevent voor professionals in PO, kinderopvang en jeugdzorg. Wij hebben daar een ontzettend gave stand waar u echt geweest moet zijn. En dat is niet alleen vanwege de lekkere koffie.

Wees welkom in Heutink's Tiny Houses

    

Onze stand is eigenlijk een minidorpje. Een aantal tiny houses bij elkaar op een bruisend plein, zodat u rond kunt lopen en helemaal op de hoogte gebracht wordt van van de producten en diensten die we bieden.

Elk tiny house heeft zijn eigen thema. U kunt bijvoorbeeld samen met één van onze adviseurs uw droominrchting ontwerpen. Wij hebben de materialen, de kleurstalen en de inspirerende voorbeelden uit de praktijk. U zorgt voor de ideeën en de wensen.

Zo maken we samen een nieuw ontwerp, helemaal in lijn met de kinderopvang van de toekomst.

 

Laat uw puzzels tot leven komen

Iedereen die met jonge kinderen werkt, gebruikt puzzels. En ook tablets worden steeds vaker ingezet. En wanneer je deze twee dingen combineert, krijg je de Power Puzzels van Educo.

Deze vernieuwende puzzels gebruiken de techniek van Augmented Reality. Deze laat de afbeeldingen tot leven komen. Maak de puzzel compleet, scan de afbeeldingen en zie de vliegtuigen vliegen, de auto's ronken en de vlaggen wapperen.

Zo maakt u met de Power Puzzels het 'ouderwetse' puzzelen weer helemaal van deze tijd.

    

 

Bouw mee in het STEAM Park

     

De magische aantrekkingskracht van LEGO® op kinderen is beroemd in de hele wereld. Wij laten u op onze LEGO® Education stand kennismaken met de nieuwe STEAM Park set. Hiermee maakt u moeilijke onderwerpen uit wetenschap en techniek op een simpele manier duidelijk voor kinderen.

En natuurlijk kunt u ook zelf bouwen met de materialen. Ontdek zelf welke mogelijkheden de materialen van LEGO Education bieden voor de kleine techneuten in uw groep. Want wanneer u er zelf mee gespeeld heeft, worden de activiteiten met kinderen net even leuker om te geven.

Zo dragen we samen ons steentje bij aan de ontwikkeling van kinderen.

 

Maak live uw eigen essential 

Met essentials van Heutink Academie hebt u direct toegang tot kennis die u op dat moment nodig heeft. Geen lange handleidingen om door te worstelen maar kort en krachtig de juiste informatie via een video direct op uw tablet of smartphone.

Ontdek de kracht van essentials op de Heutink stand. Want naast het gebruiken van  bestaande essentials, kunt u ze ook zelf maken om essentiële informatie te delen met uw collega's. En u krijgt de kans om dit live te doen tijdens Kindvak 2018.

Zo zorgen we er samen voor dat iedereen een leven lang kan leren.

      

Ontdek hoe de Peuter MAL u helpt

       

U kent het wel. De kasten puilen uit met ontwikkelingsmateriaal, maar u weet niet precies wat er precies in huis, of wat u aan zou moeten vullen. Heutink heeft hiervoor de Peuter MAL ontwikkeld. Deze Materiaal Advies Lijst helpt u om het ontwikkelings-materiaal te inventariseren en aan te vullen.

Op onze stand kunt u samen met een adviseur de Peuter MAL inzetten om een onderbouwd en passend aanbod op te zetten. Alle gebieden zijn gedekt: hoofd en hart, sociaal-emotionele ontwikkeling, taalontwikkeling, ontluikende gecijferdheid en motorische ontwikkeling.

Zo creëren we samen een rijke omgeving waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Maak kennis met het stempelen van de toekomst

Onze interactieve stempelset Kiene Klanken combineert het beste van twee werelden. De vertrouwde letterstempels en de moderne mogelijkheden van een tablet. Stempel op het scherm van de tablet en oefen spelenderwijs letters en klanken. Alles wordt ondersteund met beeld en geluid.

Kinderen hebben razendsnel door hoe Kiene Klanken werkt. De stempel werken zonder Wifi en Bluetooth en zijn niet afhankelijk van batterijen. Ideaal dus voor gebruik in de eerste jaren van de basisschool

Zo leren we kinderen lezen op een boeiende en speelse manier.

  

Bekijk en bestel de nieuwste ontwikkelingsmaterialen

     

Natuurlijk hebben we onze nieuwste ontwikkelingsmaterialen ook meegenomen naar Kindvak. U kunt op uw gemak de materialen bekijken, gebruiken, testen en bestellen op de stand.

Zo hebben we bijvoorbeeld één van de populairste nieuwe producten, onze Spinsorteerpuzzel Hoeveelheden, meegenomen. Maar denk aan trekfiguren om mee te spelen in hoeken of op het plein, verteldobbelstenenrubriceerlotto, motoriekborden, een robuuste weegschaal en plastic gewichten.

Zo kunt u op uw gemak alles bekijken om uw aanbod up-to-date te maken.

Print een handige plattegrond

De Heutink stand bevindt zich in de beurshal, nummer 700. 
Download en print de handige plattegrond door op de afbeelding hiernaast te klikken. We hebben de route alvast voor u uitgestippeld.
Handig toch?

Zo bent u optimaal voorbereid om de Heutink Tiny Houses te bezoeken.  

  

Bezoek onze workshops

We organiseren ook een aantal boeiende en inspirende workshops. Kijk hieronder voor het volledige programma.

donderdag 18 januari   
11:30 - 12:30 Peutermal en de wet IKK  
14:00 - 15:00Online leren met de Heutink Academie     
15:15 - 16:15Hoe maken wij online leren kort, effectief en leuk?   
vrijdag 19 januari   
10:15 - 11:15 Online leren met de Heutink Academie 
11:30 - 12:30 Kinderopvang in beweging  
zaterdag 20 januari   
14:00 -15:00 Het verhaal van Wobbel  
15:15 -16:15 Kinderopvang in beweging 
15:15 - 16:15Veiling: sla je slag bij Heutink!  

 

Bekijk het filmpje over Kindvak 2016

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk het bovenstaande filmpje over Kindvak 2016. En ontdek hoe inspirerend, boeiend en vooral ook gezellig hét vakevent voor professionals in PO, kinderopvang en jeugdzorg is. We zien u graag op onze Heutink stand, nummer 700.

Meer informatie

Hebt u vragen over Kindvak 2018? Neem dan contact op met onze klantenservice of bezoek de website van Kindvak 2018. We hopen u allemaal te mogen verwelkomen op stand 700 tijdens Kindvak 2018 van 18 t/m 20  januari 2018.