Vernier dataloggers en sensoren exclusief bij Heutink

Geschreven op woensdag 16 augustus 2017

 

De beste dataloggers, sensoren en software voor Biologie, Natuurkunde, Scheikunde en Technologie   

Met de dataloggers, sensoren en software van Vernier is het eenvoudig om wetenschappelijke data te verzamelen en te verwerken. Bij de meeste exacte vakken is deze manier van lesgeven al niet meer weg te denken. Leerlingen zelf laten experimenteren met de nieuwste technologieën is de meest efficiënte manier van leren en ontdekken. 

 

Maak exacte vakken leuker én begrijpelijker met prijswinnende technologieën

Bijna alle leerlingen hebben tegenwoordig een smartphone of tablet. Met de nieuwste Bluetooth GDX sensoren van Vernier kunnen zij ook zonder interface en met een gratis App zelf metingen doen in het klaslokaal of daarbuiten. Op deze manier worden de exacte vakken nog leuker en begrijpelijker!

Vernier heeft zich binnen en buiten Nederland al vele jaren bewezen met de beste technologieën. Zij wint niet voor niets ieder jaar meerdere prijzen. Met een uitstekende service en garantie bent u gegarandeerd van de beste dataloggers en sensoren voor Biologie, Natuurkunde, Scheikunde en Technologie.  

 

Advies & technische ondersteuning

Voor advies en technische ondersteuning met betrekking tot het hoogwaardige Vernier-materiaal kunt u terecht bij Vernier-specialist Techni Science
T 085 – 902 80 60
@ info@techniscience.nl

Blijf op de hoogte

Altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuws over Vernier? Meld u dan aan voor de Vernier-nieuwsbrief via onderstaande knop. Of ga naar de webshop en bekijken het volledige assortiment van Vernier.