Gratis webinar woordenschat en lezen tijdens de kinderboekenweek

Geschreven op woensdag 5 juli 2017

 

Grote grutten wat een griezelige grappen!

Griezelen

Tijdens de Kinderboekenweek, die dit jaar in het teken van "Griezelen" staat, geven veel scholen extra aandacht aan het lezen van mooie boeken. Maar hoe kan je in deze week ook de woordenschat een extra impuls geven? Kinderboeken lenen zich uitstekend voor het betekenisvol vergroten van de woordenschat. In het gratis webinar van maandag 25 september kijken we hoe woordenschat in combinatie met jeugdliteratuur aangeboden kan worden. Het webinar wordt een mooie aanvulling op de voorbereidingen voor de kinderboekenweek 2017 op school, maar natuurlijk verdienen de aangeboden werkvormen ook naderhand een plek in het woordenschatonderwijs!                                                                                                              

Gratis webinar woordenschat en lezen

Maandag 25 september 2017

16.00 uur

Spreker: Charlotte van den Oudenalder      

              

Aanmelden

Deelnemen? Meld u dan snel aan voor gratis toegang om het webinar live te bekijken! Stel live vragen aan Charlotte en krijg direct een antwoord! Aanmelden kan via training@heutink.nl 

Meer webinars

Webinars kunt u volgen in de Heutink Academie. Nadat we een webinar live hebben opgenomen wordt deze in het pakket Primair Onderwijs geplaatst. In dit pakket staan ook andere webinars én e-learningcursussen.
Meer weten? Neem contact met ons op via 0548 - 53 66 07 of training@heutink.nl