Blended learning met de Blender

Geschreven op maandag 22 mei 2017

 

De Blender: Het beste van boeken én digitaal!

De Blender is er voor scholen die kiezen voor een combinatie van papier en digitaal. Met de Blender kunnen u en uw leerlingen zelf ervaren wanneer welke mix het beste werkt. Noordhoff Uitgevers helpt u met deze manier van werken en zorgt voor ondersteuning vanuit de methoden.  

    Uw school klaar voor de toekomst
   Eenvoudig en flexibel ervaring opdoen met blended learning
   Uw leerlingen gaan met voorsprong naar het VO    

Wat is de Blender?

De Blender is een software licentie die u kiest bij een methode; met de Blender krijgt u de beschikking over al het papieren lesmateriaal (leerboeken, werkboeken, oefeningen en toetsen) en al het digitale lesmateriaal (interactieve leerboeken en werkboeken, oefensoftware en toetssoftware) voor de methoden waarbij de Blender leverbaar is. Met het digitale materiaal kunt u werken op tablets en laptops.  

Voor wie is de Blender?

De Blender is voor scholen die gedeeltelijk digitaal willen werken. Met de Blender bepaalt u per vak en per lesonderdeel of u papier of digitaal gebruikt of een mix. En u kunt natuurlijk variëren per groep en per leerling. U kunt de Blender jaarlijks opzeggen. Heel eenvoudig en flexibel.  

Voordelen voor de leerkracht
Als leerkracht kunt u zelf ervaren welk medium voor u op welk moment het beste werkt. Bespaar bijvoorbeeld tijd met het digitaal registreren van resultaten en volg voortgang op de voet. Met de Blender kunt u altijd profiteren van het beste van twee werelden. U haalt daarmee het beste resultaat uit uw leerlingen.  

Voordelen voor uw leerlingen
Met de Blender kunt u uw leerlingen blended learning laten ervaren. Uw leerlingen ontdekken op deze manier wanneer boeken, digitaal of een mix van beide het beste werkt. Zo behalen ze het beste resultaat wat bijdraagt aan succesbeleving en motivatie. Ook zijn ze hiermee beter voorbereid op het VO.  

Kosten

Wanneer uw leerlingen al gebruik maken van de (leer)werkboeken en de oefen- en toetssoftware van de methode, dan kunt u de Blender licentie bijbestellen voor de introductieprijs van slechts €2,95 per leerling per jaar.  

Voor welke methoden kan ik de Blender bestellen?

U kunt komend schooljaar al mixen met: 

      
                                                
  Flits  Taal en Spelling op maat   Getal & Ruimte Junior
      
      
 Wijzer! Aardrijkskunde   Wijzer! Geschiedenis  Wijzer! Natuur en techniek

 

In 2018/2019 volgt ook Stepping Stones Junior.

Meer informatie

Wilt u gebruik maken van het Blender aanbod voor uw methode? Bestel dan de Blender-licentie voor elke leerling in de klas en aanvullend:

  • De (leer)werkboeken van de methode (voor elke leerling in de klas) 
  • De oefen- en toetssoftware van de methode (voor elke leerling in de klas)

Om optimaal les te geven gebruikt u natuurlijk ook de leerboeken en leerkrachtsoftware. Een uitgebreide versie van de voorwaarden voor aankoop van de Blender leest u hier. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van de Blender? Neem gerust contact op met onze klantenservice of uw adviseur.

Meer over de Blender
Download pdf