Kinderopvang en de Heutink Academie

Geschreven op woensdag 17 mei 2017

 

Afgelopen maand is Smallsteps, één van de grootste kinderopvangorganisaties van Nederland, gestart met de online leeroplossingen van de Heutink Academie. Zo’n 2.500 medewerkers gaan aan de slag met essentials en e-learning voor de kinderopvang.

Smallsteps | Kinderopvang

Smallsteps heeft bijna 250 kinderopvanglocaties. De 2.500 pedagogisch medewerkers, coaches, locatiemanagers en de collega’s op de twee servicekantoren zijn allemaal experts op hun eigen vakgebied. Alleen door hun krachten te bundelen en goed samen te werken, kunnen zij bouwen aan de beste kinderopvang.

Bovendien blijft Smallsteps graag investeren in training van haar medewerkers. Zodat zij werken vanuit actuele inzichten en kunnen leren van elkaar. Naast de vaste trainers zet Smallsteps daarvoor sinds kort ook de Heutink Academie in. Op dit moment alleen de zogenaamde Esssentials, die zij Smallsteps Wiki noemen, en later ook de e-learnings en webinars.

Smallsteps’ eigen experts ontwikkelen de Essentials die op elke locatie in Nederland kunnen worden geraadpleegd. Waar ze ook zijn, de pedagogisch medewerkers kunnen op elk moment van de dag op hun eigen tempo door de leerstof via hun smartphone, tablet of pc. De eerste reacties zijn positief en enthousiast. 

Testimonial

Smallsteps investeert graag in training. Zodat onze medewerkers werken vanuit actuele inzichten en kunnen leren van elkaar. Naast de vaste trainers zetten we daarvoor sinds kort ook de Heutink Academie in. Smallsteps’ eigen experts ontwikkelen de zogenaamde online Essentials. Waar ze ook zijn, de pedagogisch medewerkers kunnen op elk moment van de dag op hun eigen tempo door de leerstof via hun smartphone, tablet of pc. De eerste reacties zijn enthousiast! 


Online leeroplossingen | Kinderopvang

In onderstaand schema ziet u de online leeroplossingen van de Heutink Academie. Lees hier meer over e-learning, webinars en essentials of neem contact met ons op via training@heutink.nl.  Meer over online leren en de kinderopvang?

Wilt u meer weten over onze e-learning of andere vormen van training speciaal voor de kinderopvang?
Neem dan contact met ons op via training@heutink.nl of 0548 - 53 66 07.