Heutink ICT maakt leren lezen makkelijker met TextAid

Geschreven op dinsdag 13 december 2016

 

Lezen gaat steeds beter als je hoort wat je ziet

Leerlingen die moeite hebben met lezen en schrijven, kunnen hun vaardigheden sterk verbeteren wanneer ze een tekst tegelijkertijd kunnen lezen én beluisteren. Tekst-naar-spraaksoftware maakt dat mogelijk. Heutink ICT biedt de optimale combinatie van functionaliteit en betaalbaarheid: TextAid, van tekst-naar-spraakspecialist ReadSpeaker.

Mogelijkheden en voordelen

TextAid is een webapplicatie die websites, leermaterialen, e-books en andere digitale documenten of toepassingen voorleesbaar maakt. Ook het inlezen en laten voorlezen van lesmateriaal vanuit Dedicon behoort tot de mogelijkheden. 
TextAid kan worden geïntegreerd in ieder platform; ook vanuit MOO kunnen we de complete functionaliteit beschikbaar stellen. 


         

Met TextAid...  

 ...verbetert u de lees- en schrijfvaardigheid
 ...krijgt u veel functionaliteiten voor een lage prijs
 ...werkt u volledig online (dus ook thuis indien gewenst)

Webinar

Wilt u meer weten over ReadSpeaker en hoe de software precies werkt? Volg dan de webinar op dinsdag 31 januari 2017 om 15.00 uur. Tijdens de webinar wordt een volledige demo van de software gegeven.Webinar volgen? Klik dan hieronder op 'Aanmelden'.


Een praktijkvoorbeeld

TextAid is in gebruik bij de negen basisscholen van Het Sticht in de provincie Utrecht. Lees in de klantcase hoe de oplossing in de smaak valt bij bovenschools ICT-coördinator Martien Stoeten.

Meer weten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, de kosten en de implementatie, klik hier of neem contact op met onze collega's van Heutink ICT.