Nieuws van Heutink Trainingen

Geschreven op maandag 12 december 2016

 

Wij blijven ontwikkelen!

Heutink trainingen blijft zich ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content. Hieronder ziet u de cursussen die afgelopen maand gelanceerd zijn.

Kom in beweging! | E-learning

Wist u dat ziekteverzuim van werknemers met een gezond eetpatroon maar liefst 27% lager ligt (Bron: Hero). Daarnaast wijst onderzoek uit dat sport en beweging positief bijdragen aan de prestaties op de werkvloer (Bron: Randstad). Ons pakket “Gezond en Fit” helpt bij ontspanning, voeding, beweging en het creëren van evenwicht tussen werk en privé. Profiteer tot het einde van het jaar van 50% korting op ons “Gezond en fit” abonnement! Bestel het abonnement voor 31 december en blijf heel 2017 gezond en fit!

Bestel de e-learning via training@heutink.nl

Essentials | Direct Know 

Direct Know is één van onze leeroplossingen waarin kleine stukjes informatie te vinden zijn in de vorm van essentials. In de maand december zijn onderstaande essentials vernieuwd in de categorie Effectief Communiceren:

  • Effectief communiceren
  • Effectief vergaderen

Vraag een gratis demo aan voor Direct Know! via training@heutink.nl.

Registerleraar | E-learning 

Iedere module in ons aanbod, geschikt voor leerkrachten Primair Onderwijs, wordt ter validatie aangeboden bij Registerleraar. Modules die door ons worden ontwikkeld moeten voldoen aan de criteria gesteld door Registerleraar. Na het volgen van de e-learning module, het maken en behalen van de toets ontvangt u een certificaat. Op het behaalde certificaat staat een code die u op www.registerleraar.nl kunt invullen. Dit betekent dat e-learning via de Heutink Academie (uit de map Primair Onderwijs) voldoet aan de eisen van Registerleraar en daarmee dus geschikt is voor uw professionalisering als leerkracht.

Meer over e-learning en trainingen

Bekijk hier ons gehele aanbod van e-learning. Wilt u meer weten over onze e-learning of andere vormen van training? Neem voor meer informatie contact op via training@heutink.nl of 0548 - 53 66 07.