Alles over de methodes overzichtelijk op een rijtje

Geschreven op woensdag 11 mei 2016

 

Wij vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt over de verschillende keuzemogelijkheden bij het aanschaffen van een methode. Bent u op zoek naar een nieuwe methode of wilt u meer informatie over uw huidige methode? Ga dan naar de nieuwe methodepagina’s die we in samenwerking met de educatieve uitgeverijen voor u samen hebben gesteld.

Wat?

Vanaf nu vindt u alle informatie over de meest actuele methodes overzichtelijk terug op de methodepagina’s op heutink.nl. U kunt op onze methodepagina’s terecht voor onder andere:        

  • samenvattingen      
  • nieuwsberichten      
  • informatieve filmpjes      
  • additionele materialen      
  • en nog veel meer

Naast uitgebreide achtergrondinformatie vindt u hier ook de praktische bestellijsten en methodecalculator. Bestel eenvoudig per jaargroep of bereken het heldere kostenplaatje door de vier eenvoudige stappen van de methodecalculator te doorlopen.


Waarom?

Welke methode past goed bij onze visie? Met welke methode kan ik al geheel digitaal werken? Welke methode kan ik goed inzetten bij combinatiegroepen? Zomaar een aantal vragen die wij vaak voorbij horen komen. Voor het antwoord op deze vragen kunt u terecht op de methodepagina’s. Door de informatie gebundeld te presenteren hopen wij u meer inzicht te geven in de verschillende methodes. Liever toch vrijblijvend in gesprek met uw adviseur, zelf langskomen in onze informatiecentra of aan de slag met een zichtzending? Ook dat regelt u eenvoudig en snel op de methodepagina! 

Waar?

De methodepagina’s zijn op twee manieren te benaderen. De snelste manier is door simpelweg de naam van de lesmethode in onze zoekbalk in te voeren en het zoekresultaat met de toevoeging in Didactiek aan te klikken. Maar u vindt de methodepagina’s ook als u op de homepage via het tabblad Didactiek een categorie (vakgebied) aanklikt en vervolgens een methode selecteert. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van methodepagina’s

Blink Wereld - geintegreerd
Getal & Ruimte Junior
Flits
Join in
Taal actief
My name is Tom 

Lijn 3
Veilig leren lezen 
Wijzer! Natuur en techniek