Kennis & inspiratie


INSPIRATIE voor uw organisatie

Heeft u onze inspiratieboeken Inspiratie voor uw inrichting en Alles voor de onderbouw al bekeken? Met deze online aanvulling sluiten wij aan bij deze mooie boeken en willen wij u inspireren aan de hand van praktijkvoorbeelden. Referenties, achtergrondverhalen, tips, ideeën en handige downloads, allemaal aan de hand van herkenbare ruimtes en activiteiten. Binnenkijken bij de buren, horen hoe anderen te werk gaan, verassende en inspirerende oplossingen, invalshoeken en ideeën.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier inspiratie voor uw inrichting of Bekijk hier Alles voor de onderbouw


Gratis! Groove.me Christmas Special

Geschreven op donderdag 13 december 2018

Bent u nog op zoek naar een leuke, klassikale afsluiting van 2018? Doe dan de gratis Groove.me Christmas Special!
Lees verder

Subsidiespecial | samen naar een sterk technisch vmbo

Geschreven op maandag 10 december 2018

Vmbo techniek krijgt extra budget. En u daarmee erkenning voor uw vak. En zoals het Ministerie zelf al zei: Nu snel van start! Bijvoorbeeld met de meestgebruikte, favoriete en nieuwste materialen voor PIE, BWI en M&T in deze special.
Lees verder

Knutselen voor de feestdagen

Geschreven op donderdag 29 november 2018

Bent u nog op zoek naar leuke knutseltips voor de feestdagen? We hebben in de actiekrant leuke tips staan. Bkijk hier de knutseltip!
Lees verder

Geen eindmusical, maar een eindfilm!

Geschreven op dinsdag 27 november 2018

Heeft u al nagedacht over het afscheid van groep 8? Wilt u eens wat anders dan een eindmusical? Maak dan een onvergetelijke eindfilm! Een echte 40 minuten durende speelfilm die jullie zelf maken met de hele klas. Nieuwsgierig?
Lees verder

Inspiratiemiddag wetenschap en techniek in Marum

Geschreven op donderdag 8 november 2018

Kom ook op 12 december 2018 naar de inspiratiemiddag wetenschap en techniek in Marum! We hebben maar liefst 9 workshops waar u uit kunt kiezen. Met de informatie uit de workshops kunt u de volgende dag gelijk aan de slag! Bent u er ook bij?
Lees verder

Sinterklaasaanbieding voor MINDSTORMS EV3 & WeDo 2.0

Geschreven op woensdag 7 november 2018

Sinterklaas pakt uit, of eigenlijk in, want de WeDo 2.0 en MINDSTOMRS EV3 zijn vanaf 8 november tot 8 december 2018 superscherp geprijsd! Wilt u profiteren van deze tijdelijke actie? Lees dan snel verder.
Lees verder

NIEUW: actiekrant, onderbouwspecial en lesactiviteiten

Geschreven op maandag 29 oktober 2018

Pakketje boordevol actie, inhoud én lesactiviteiten voor al onze basisschoolklanten: met naast een gloednieuwe onderbouwspecial met tips voor een beredeneerd aanbod en een brochure met lesactiviteiten op het gebied van Computational Thinking ook onze nieuwste actiekrant. En die barst van de korting, acties, nieuwe, populaire en mooie producten!
Lees verder

Heutink VIP workshop dagen

Geschreven op woensdag 24 oktober 2018

Na het succes van onze vorige VIP-dagen hebben Heutink en Royal Talens samen weer VIP-dagen voor u georganiseerd in het Royal Talens Experience Centre. Wilt u zien hoe de verf van Talens gemaakt wordt, of wilt u liever de hele dag workshops volgen? U kunt u nu inschrijven voor een van de drie dagen tegen een gereduceerde prijs.
Lees verder

Mooi Momento nieuws

Geschreven op woensdag 17 oktober 2018

Momento is volop in ontwikkeling en het aantal gebruikers blijft dagelijks stijgen. Partijen als Cito, Oefenweb en Muiswerk zijn aangesloten, er zijn nieuwe device deals en er is tijdelijk een probeeractie. Kortom: tijd voor een update!
Lees verder

Haal alles uit Veilig leren lezen: kom naar de leerkrachtsessie!

Geschreven op donderdag 11 oktober 2018

Wilt u alles weten over digitaal werken met Veilig leren lezen? Kom dan naar onze gratis leerkrachtsessie en ervaar zelf wat de voordelen zijn van digitaal werken met Veilig leren lezen in Momento. Hopelijk zien we u daar!
Lees verder