Meubilair

De zekerheden van Heutink Projectinrichting

Omdat een goede inrichting bijdraagt
aan de optimale ontwikkeling van het kind

   

Wij hebben verstand van de ontwikkeling van kinderen. Dat mag ook wel, met meer dan 100 jaar ervaring. We hebben ook verstand van inrichting. Die combinatie maakt ons de ideale partner als het gaat om het inrichten van uw school of kinderopvangorganisatie. Een inrichting als verlengstuk van uw onderwijsvisie die bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen. We doen er alles aan om te voldoen aan uw verwachtingen. Dat doen we met een inrichtingsvoorstel gestoeld op uw visie. Maar dat doen we ook door een compleet assortiment aan te bieden, tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. En daar staan we helemaal achter, getuige onze zekerheden waar u altijd op kunt rekenen:

1     Inrichting vanuit visie

                        Een visie is de manier waarop uw organisatie naar de wereld kijkt en hoe u uw leerlingen met een specifieke onderwijs-vorm zo goed mogelijk wilt voorbereiden op deelname in deze wereld. Vanuit kennis en ervaring zijn wij in staat om uw onderwijsvisie te vertalen naar een functionele en aangename leeromgeving. Een inrichting die niet alleen faciliteert maar ook bijdraagt aan uw onderwijsdoelstellingen.

2     Combinatie van onderwijsleerpakket, ICT en inrichting

                        Wij geloven in een leeromgeving waarin onderwijsleer-pakket, ICT en inrichting op elkaar zijn afgestemd. Als totaalleverancier zijn wij op deze manier verbonden met
alle facetten die bijdragen aan de ontwikkeling van het kind. Want 1 en 1 = 3.

3     Ontwikkeling als uitgangspunt 

                        Een stoel is ook maar een stoel. Wij hebben het liever over een zitoplossing. Welke stoel voorziet het beste in de behoefte van de gebruiker en draagt daarmee optimaal bij aan de ontwikkeling van het kind?

4     Compleet assortiment met merkonafhankelijk advies 

                        Heutink heeft het grootste meubilairassortiment. Niet alleen omdat we heel veel zelf produceren, zowel standaard als verregaand maatwerk, maar ook omdat we keuze hebben uit de meeste merken op de markt. Daardoor adviseren we merkonafhankelijk. Voor de meest geschikte, complete inrichting.

5     Complete ontzorging 

                        Heutink is totaalleverancier. Voor het opstellen van het perfecte inrichtingsvoorstel maken we gebruik van de kennis van onze eigen specialisten. Doordat onze inrichtings- en didactisch adviseurs en interieurarchitecten allemaal meedenken in het ontwerp, wordt altijd gedacht vanuit de gebruiker, de toepassing en inzetbaarheid.

6     Innovatief en up-to-date 

                        Innovatie staat hoog in het vaandel. We zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en hebben voortdu- rend aandacht voor vernieuwing en verbetering van het onderwijs. Dat is nodig om onderwijs van hoge kwaliteit te kunnen blijven garanderen. We streven naar inrichting als belangrijke bouwsteen voor goed, eigentijds onderwijs dat past bij de leefwereld van de leerlingen en hen voorbereidt
op de maatschappij van morgen.

7     Sterk in maatwerk door eigen productiebedrijven 

                        Met Kids-F, Klassehout en Techni Meubel hebben we meerdere producenten en specialismen onder één dak.
We hebben al heel veel slimme, mooie en vernieuwende meubels en inrichtingsoplossingen op maat ontworpen en gerealiseerd. Hierbij durven we buiten de lijntjes te kleuren.

8     Duurzaam en gekeurd assortiment 

                        Al onze producten zijn vanuit het duurzaamheidsprincipe ontwikkeld. Met ons uitgebalanceerde productassorti-ment dat voldoet aan de hedendaagse normeringen en veiligheidseisen kunnen we elke ruimte inrichten tot een functionele en aangename omgeving.

Nieuwsgierig geworden? 

Bekijk hier een aantal items met informatie over door ons opgeleverde projecten of klik hier en laat u inspireren door beelden van referentieprojecten in flippingbooks. Wilt u meer weten over onze merken en parners, concepten en oplossingen op meubilairgebied?
Klik dan op het item van uw keuze in de navigatie links in beeld.

 

   

Vraag ons referentieboek aan

Heeft u ons referentieboek Inspiratie voor uw inrichting al gezien? Een boek met referentieprojecten boordevol ideeën voor de inrichting van uw kinderopvang of school. Voorbeelden van onze mogelijkheden. Allemaal tot stand gekomen met behulp van ons stappenplan. Stuk voor stuk inspirerende inrichtingsvoorbeelden.

 

Of neem contact op met uw adviseur

Wilt u liever echt bladeren door het boek? Vraag er dan naar bij uw adviseur. Bij hem of haar kunt u ook terecht voor meer informatie over onze meubilairoplossingen.

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)