ICT & Multimedia

Training

Kleinschalig en praktijkgericht

      

In zowel het primaire als het secundaire proces verzorgt Heutink ICT kleinschalige trainingen met
veel persoonlijke aandacht voor elke individuele cursist. In het primaire proces bieden we bijvoorbeeld trainingen in het gebruik van digiborden en touschscreens. In het secundaire proces bieden we diverse scholingsmogelijkheden om de ICT-bekwaamheid van leerkrachten te bevorderen.

 

Haal het maximale uit ICT

Het is belangrijk om te beseffen dat het rendement van ICT wordt bepaald door de mensen die ermee werken.  Een goede training levert niet alleen vaardigheden op maar ook (meer) enthousiasme.

Trainingen in alle soorten en maten        

Zoals bijvoorbeeld voor:

  • Deklas.nu
  • Digibord / Touchscreen
  • Tablets
  • Microsoft Office 365

Digibord / Touchscreen

Het digitale schoolbord biedt ongekende multimediale en interactieve mogelijkheden
en geeft een extra dimensie aan lesgeven. Voorwaarde is wel dat het bord op de juiste manier wordt geïmplementeerd in het onderwijs. Heutink ICT helpt daarbij, met
gerichte trainingen en coaching.

Tablets

Hoe gaat u als school met de tablet in de klas aan de slag? Hoe zorgt u dat de leerkrachten vaardig worden op de tablet? Heutink ICT helpt u de tablet op een
duurzame en effectieve manier in uw onderwijs te integreren. Daarnaast biedt Heutink ICT een training aan bedoeld voor de ICT-coördinator of -projectleiders. Onder het motto ‘train de trainer’ richt deze training zich op een duurzame onderwijsverbetering. Deelnemers krijgen een helder beeld van de mogelijkheden van tablets in het onderwijs, plus concrete tools om de implementatie in hun specifieke onderwijssituatie in goede banen te leiden.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Heutink Trainingen via training@heutink.nl
of 0548 - 53 66 07.

 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair & ICT)