Meubilair

Stappenplan

Voor een goede vertaling van uw visie en methoden naar een passende inrichting
maken wij gebruik van specialisten en werken wij aan de hand van een doordacht stappenplan van acht stappen. Aan de hand van dit stappenplan bewaken we het gehele proces van inventarisatie tot en met nazorg. Het resultaat? Een inrichting op maat die uw visie op onderwijs ademt. Een inrichting waar we helemaal achter staan, getuige onze zekerheden waar u altijd op kunt rekenen.

Planmatige aanpak

Groot of juist heel klein; we benaderen iedere inrichtingsvraag met dezelfde plan-
matige aanpak. Want we vinden dat elke klant de aandacht moet krijgen die hij of zij verdient, ongeacht wensen, eisen en budget. Een uitgebreide inventarisatie en een op maat gemaakt inrichtingsvoorstel zijn daarom vaste onderdelen in ons stappenplan. 

1. Projectteam

Voor ieder project stellen we het meest geschikte projectteam samen. Onze eigen didactisch adviseurs, interieurarchitecten en inrichtingsadviseurs werken graag samen met u en, indien gewenst, uw specialist(en) zoals bijvoorbeeld een aan uw organisatie verbonden interieurarchitect.

 

 

2. Inventarisatie

Om tot een optimaal voorstel te kunnen komen, bespreken we allerlei klant- en locatiespecifieke punten met het projectteam. U kunt daarbij denken aan:


3. Projectplan

De volgende stap is het opstellen van
een projectplan met daarin onder andere:

 


4. Inrichtingsvoorstel

Op basis van de informatie die we verzameld hebben in de voorgaande stappen komen
we met een inrichtingsvoorstel. Deze bestaat uit: 


5. Finetunen

Aan de hand van het uitgebreide inrichtingsvoorstel kunt u de stijl en productkeuzes goed beoordelen en weet u exact waar u voor kiest. Er is ruimte voor bijschaven en finetunen met als resultaat een inrichting die aansluit op uw wensen en past bij uw organisatie.


6. Opdracht en productie

Na finetuning en goedkeuring van het inrichtingsvoorstel gaan we voor u aan de slag om de complete inrichting op het juiste moment, in de juiste samenstelling en met de juiste kwaliteit voor u te realiseren.

                        

7. Levering

In overleg stellen we een planning op voor de levering en plaatsing
van uw inrichting. Naar uw wens, op maat. We stemmen de planning af met onze partners voor standaard meubilair en producten die op maat voor u worden gemaakt om te waarborgen dat alles op het juiste moment bij u geleverd en geplaatst wordt.


8. Nazorg

Na levering instrueren we u over hoe u de inrichting optimaal kunt benutten. Ook plannen we evaluatiemomenten  in en voeren we controles en preventief onderhoud uit.

Nieuwsgierig geworden? 

Bekijk hier een aantal items met informatie over door ons opgeleverde projecten of klik hier en laat u inspireren door beelden van referentieprojecten in flippingbooks. Wilt u meer weten over onze merken en parners, concepten en oplossingen op meubilairgebied?
Klik dan op het item van uw keuze in de navigatie links in beeld.

 

   

Vraag ons referentieboek aan

Heeft u ons referentieboek Inspiratie voor uw inrichting al gezien? Een boek met referentieprojecten boordevol ideeën voor de inrichting van uw kinderopvang of school. Voorbeelden van onze mogelijkheden. Allemaal tot stand gekomen met behulp van ons stappenplan. Stuk voor stuk inspirerende inrichtingsvoorbeelden.

 

Of neem contact op met uw adviseur

Wilt u liever echt bladeren door het boek? Vraag er dan naar bij uw adviseur. Bij hem of haar kunt u ook terecht voor meer informatie over onze meubilairoplossingen.

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)