ICT & Multimedia

Intranet met Sharepoint Online

Efficiënter informeren en communiceren

Effectieve samenwerking binnen scholen en besturen vraagt om een centraal portaal dat informatie en communicatie in goede banen leidt. SchoolIntranet, een intranet op basis van SharePoint Online, voorziet hierin. SharePoint Online is onderdeel van Microsoft Office 365, en net als Microsoft Office 365 gratis voor het onderwijs. Het platform combineert de flexibiliteit van de cloud met het vertrouwde van Microsoft.

Centraal

Elke bevoegde medewerker kan documenten centraal opslaan, beheren en bewerken. Andere informatie, zoals nieuws en agenda, kan worden gedeeld tussen verschillende medewerkers op verschillende locaties. Elke bevoegde medewerker heeft overal en altijd toegang tot de meest recente versies van documenten en informatie (denk aan bestuurs- en schoolnieuws), met de mogelijkheid tot samenwerken op verschillende apparaten.

Bent u op zoek naar een totaaloplossing?

Merkt u ook dat er vaak dubbel werk wordt gedaan bij het invoeren van informatie? Dat uw boodschap niet iedereen op het juiste moment bereikt? En dat die boodschap ook niet via alle kanalen eensluidend is? Dan is SchoolWapps precies wat u zoekt.

Alles in één

SchoolWapps, speciaal voor het onderwijs ontwikkeld, is een unieke suite van vijf componenten (website, app, publicatiebord, intranet en dashbord) die samen een online totaaloplossing vormen. Slimme koppelingen zorgen ervoor dat informatie automatisch wordt gedeeld en uitgewisseld tussen de diverse componenten. Zo hoeft alles maar één keer te worden ingevoerd en bent u verzekerd van consistentie in al uw informatiedragers.

MOO koppeling

  MOO (Mijn Omgeving Online) is de persoonlijke online leer- en werkomgeving voor het onderwijs. Via een single sign-on-functie kunnen leerkrachten inloggen in MOO, doorklikken naar de schoolwebsite en deze direct beheren.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over SchoolIntranet of de totaaloplossing SchoolWapps contact op met uw adviseur.  

Bent u benieuwd hoe SchoolWapps er in de praktijk uitziet? Hoe het werkt en ‘aanvoelt’? Vraag dan nu een gratis demo aan en ervaar direct de voordelen van de ongekende samenhang tussen de elementen.

 

 

 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)