ICT & Multimedia

SchoolWapps

De online totaaloplossing voor het onderwijs

Zou u willen dat er een complete én betaalbare oplossing was om alle online toepassingen en media van uw school of scholen aan elkaar te koppelen? Merkt u ook dat er vaak dubbel werk wordt gedaan bij het invoeren van informatie? Dat uw boodschap niet iedereen op het juiste moment bereikt? En dat die boodschap ook niet via alle kanalen eensluidend is? Dan is SchoolWapps precies wat u zoekt.


Alles in één

SchoolWapps, speciaal voor het onderwijs ontwikkeld, is een unieke suite van vijf componenten (website, app, publicatiebord, intranet en dashbord) die samen een online totaaloplossing vormen. Slimme koppelingen zorgen ervoor dat informatie automatisch wordt gedeeld en uitgewisseld tussen de diverse componenten. Zo hoeft alles maar één keer te worden ingevoerd en bent u verzekerd van consistentie in al uw informatiedragers. 

Oudercommunicatie

SchoolWapps kan als totaaloplossing een krachtige motor zijn voor ouderparticipatie. Dat geldt zeker wanneer u er voor kiest alle componenten van SchoolWapps extra interactieve power te geven met de unieke module Ouderplus.

Deze uitbreiding is overigens ook leverbaar als op zichzelf staande oplossing.
U hoeft dus niet per se SchoolWapps-gebruiker te zijn om te kunnen profiteren van de vele voordelen. 

Eenvoudig beheer met het SchoolWapps dashboard

                                   

Met het slimme Dashboard van SchoolWapps beheert u met behulp van één centraal en overzichtelijk Content Management Systeem (CMS) heel eenvoudig alle componenten van de totaaloplossing.

 
 
 

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de totaaloplossing SchoolWapps contact op met uw adviseur.  

Bent u benieuwd hoe SchoolWapps er in de praktijk uitziet? Hoe het werkt en ‘aanvoelt’? Vraag dan nu een gratis demo aan en ervaar direct de voordelen van de ongekende samenhang tussen de elementen.

 

 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)