ICT & Multimedia

Informatie schermen

Presenteer informatie eenvoudig met SchoolFlits

SchoolFlits is dé oplossing voor het presenteren van nieuws en andere informatie binnen uw school/scholen (narrowcasting). De oplossing bestaat uit een energiezuinig televisiescherm, een mediaplayer, een montagebeugel, publicatiesoftware en alle vereiste bekabeling. SchoolFlits is een ideaal medium om direct te communiceren met ouders, medewerkers en leerlingen.

Informatie delen

Met SchoolFlits publiceert u snel en eenvoudig informatie (zoals nieuws, agenda, foto’s, mededelingen en Twitterberichten) via één of meerdere televisieschermen. Zo deelt u met het grootste gemak alle gewenste informatie met ouders, medewerkers en leerlingen. U kunt de layout van uw SchoolFlits-presentatie perfect afstemmen op uw eigen huisstijl. Daarbij kunt u kiezen uit meerdere templates.

Bent u op zoek naar een totaaloplossing?

Merkt u ook dat er vaak dubbel werk wordt gedaan bij het invoeren van informatie? Dat uw boodschap niet iedereen op het juiste moment bereikt? En dat die boodschap ook niet via alle kanalen eensluidend is? Dan is SchoolWapps precies wat u zoekt.

Alles in één

SchoolWapps, speciaal voor het onderwijs ontwikkeld, is een unieke suite van vijf componenten (website, app, publicatiebord, intranet en dashbord) die samen een online totaaloplossing vormen. Slimme koppelingen zorgen ervoor dat informatie automatisch wordt gedeeld en uitgewisseld tussen de diverse componenten. Zo hoeft alles maar één keer te worden ingevoerd en bent u verzekerd van consistentie in al uw informatiedragers.

MOO koppeling

  MOO (Mijn Omgeving Online) is de persoonlijke online leer- en werkomgeving voor het onderwijs. Via een single sign-on-functie kunnen leerkrachten inloggen in MOO, doorklikken naar de schoolwebsite en deze direct beheren.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over SchoolFlits of de totaaloplossing SchoolWapps contact op met uw adviseur.  

Bent u benieuwd hoe SchoolWapps er in de praktijk uitziet? Hoe het werkt en ‘aanvoelt’? Vraag dan nu een gratis demo aan en ervaar direct de voordelen van de ongekende samenhang tussen de elementen.

 

 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)