ICT & Multimedia

Interactief lesgeven met Predia

Ben je op zoek naar duurzame LED touchscreens? Kies dan voor een touchscreen van Predia Touch Pro. Met een strak design, een ultrakorte reactietijd en de uitgebreide online whiteboard software is de Predia Touch Pro het ultieme interactieve touchscreen voor educatief (of zakelijk) gebruik. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en formaten. De uitgebreide bijgeleverde software maakt de borden zeer gebruiksvriendelijk en bijzonder praktisch in gebruik.

Speciale wensen?

Wat je wensen ook zijn voor een ‘digitale versie van het klassieke schoolbord’, met de Predia Touch Pro is veel mogelijk. Ze kunnen in verschillende opstellingen worden gemonteerd: vast aan de wand of met elektrische hoogteverstelling. Voor optimaal geluid kun je kiezen om bijvoorbeeld een soundbar onder het scherm te laten monteren. Vanzelfsprekend zijn er veel opties om een Predia Touchscreen aan te sturen.

 
Touchscreens | Screenboards
   

 Opfriscursus nodig voor het touchscreen-digibord?

 

 Onze partner Heutink ICT helpt scholen om een  touchscreen en digibord in de dagelijkse praktijk  te integreren met standaard trainingen of  maatwerk coachingtrajecten. Zo kan het digibord  heel snel onderdeel worden van elke klas! Meer  weten? Bekijk de Predia Touch Pro Lijn of  neem contact op met een van onze  verkoopadviseurs.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie ook eens op predia.nl of neem contact op met uw adviseur.

 

 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)