Meubilair

Meubilair

Heutink Projectinrichting

   

De beste merken en verregaand maatwerk

Wat maakt dat een ruimte prettig voelt? Wanneer benut je de ruimte optimaal?
Wat past het beste bij de visie van uw organisatie of instelling? En wat is ergonomisch verantwoord? Het antwoord op sommige vragen is afhankelijk van smaak, voor anderen
is kennis en kunde eigenlijk noodzakelijk. Allemaal zijn het inrichtingsvraagstukken. Vraagstukken waar we samen met u een antwoord op vinden.

Buiten de lijntjes kleuren

We denken creatief en oplossingsgericht mee en durven waar nodig buiten de lijntjes te kleuren. Iedere ruimte, elk probleem kan in het inrichtingsconcept worden meegenomen. Overal is een oplossing voor. En ook voor alleen een stoel of bureau kunt u op ons rekenen. We werken met kwaliteitsmerken van bekende producenten en betrouwbare leveranciers en vullen deze aan met ons eigen merk en verregaand maatwerk.
Elk project begint met een wens. Die inspireert tot een ontwerp en wordt uiteindelijk vertaald naar de praktijk.

         

     

Een vak apart

We hebben ons de afgelopen jaren steeds meer geprofessionaliseerd in het adviseren over en leveren van verantwoord meubilair. Verantwoord inrichten is dan ook een
vak apart. Eerst alleen een afdeling, inmiddels een professioneel bedrijfsonderdeel: Heutink Projectinrichting, aangenaam!

Knap staaltje maatwerk

     

Maatwerk, het woord zegt het al, is ideaal om te gebruiken wanneer standaard meubilair niet volstaat, niet past of gewoon niet aan uw wensen voldoet. Ideeën hiervoor ontstaan vaak spontaan op de werkvloer. Onze designers vertalen (als u dit wilt in overleg met uw interieurarchitect) uw wens naar een hoogwaardig ontwerp. We toetsen de ideeën uitgebreid en wijzigen ze waar nodig. Pas als alle partijen tevreden zijn, gaan we daadwerkelijk over tot productie. Die productie gebeurt in onze eigen productielocatie
met een machinepark waar je u tegen zegt.. Daar werken we met enorm veel verschillende materialen die we milieuvriendelijk en met zorg inkopen. En als er toch
iets blijkt te zijn wat we thuis niet kunnen, dan schakelen we gewoon een van onze betrouwbare partners in.

Specialist op maat

Een school moet een uitdagende leer- en werkplek zijn. Met ruimtes die inspireren en uitnodigen. De juiste inrichting is daarbij heel bepalend. Maar de inrichting van een school moet ook gewoon praktisch zijn, met degelijke, stevige, duurzame en soms zelfs hufterproof werkplekken bijvoorbeeld. En dan is er ook nog zoiets als ergonomie. En hoe benut je een ruimte nou eigenlijk optimaal? Heutink Projectinrichting creëert schoolvoorbeelden van zo’n prettige leerplek.

     

       

 

Een interieur moet voelen, zitten en beleven als een maatpak.

Samen met interieurarchitecten

We werken nauw samen met interieurarchitecten. Het uitgangspunt van een architect is: 'Een interieur moet voelen, zitten en beleven als een maatpak'. Door projecten vanuit deze gedachte te benaderen wordt elk project naar de wensen en eisen van een organisatie ontworpen. De ontwerpen passen bij de gebruikers en hebben een inspirerende maar toch functionele inslag.

         

     

Gewoon goed

De inrichting of uitbreiding van een kinderdagverblijf, peuter-speelzaal of buitenschoolse opvang is een bijzonder gebeurtenis. Over ’t algemeen eentje waar jaren aan plannen, twijfelen en sparen voorafgaan. Als het dan eindelijk zover is wil je dat het perfect wordt. Mooi, duurzaam, gewoon goed. Maar wat is dat eigenlijk, een ‘goede’ inrichting? De kunst van een goede inrichting voor opvanglocaties zit hem in de juiste mix tussen veiligheid, comfort, design en gebruiksvriendelijkheid. Als het even kan nog uitdagend en inspirerend ook. En dan moet alles óók nog zijn afgestemd aan wet- en regelgeving. We helpen u graag met onze kennis en expertise in deze zoektocht naar uitdaging en veiligheid.

Inrichting die inspireert

De zorg. Het is er al jaren en het zal er altijd zijn. Soms luxe, vaak noodzaak. Maar hoe belangrijk is een juiste inrichting binnen een zorginstelling? Héél belangrijk. Want waar mensen werken met mensen is een fijne sfeer onmisbaar. Net als solide, praktisch en betrouwbaar meubilair. Met de beperkte tijd die er in de welzijnssector nogal eens is voor cliënten is het ontzettend belangrijk dat de inrichting in het teken staat van snelheid, gebruiksvriendelijkheid en hygiëne. Allemaal termen waarbij je nou niet direct denkt aan gezelligheid, warmte en comfort. Heutink Projectinrichting weet het een met het ander te combineren.

Nieuwsgierig geworden? 

Bekijk hier een aantal van de recent door ons opgeleverde projecten. Wilt u meer weten over onze merken en parners, concepten en oplossingen op meubilairgebied?
Klik dan op het item van uw keuze in de navigatie links in beeld.
 

NIEUW: het referentieboek Inspiratie voor uw inrichting

Heeft u ons referentieboek Inspiratie voor uw inrichting al gezien? Een prachtig boek met referentieprojecten boordevol ideeën voor de inrichting van uw kinderopvang of school. Voorbeelden van onze mogelijkheden. Allemaal tot stand gekomen met behulp van ons stappenplan. Stuk voor stuk inspirerende inrichtingsvoorbeelden.

Sneak preview
Gelijk behoefte aan verrassende inrichtingstips, -voorbeelden en -oplossingen? Bekijk dan hier de online vertaling van het boek!

Vasthouden
Wilt u liever echt bladeren door het boek? Vraag er dan naar bij uw adviseur.
Bij hem of haar kunt u ook terecht voor meer informatie over onze meubilairoplossingen.

Meer informatie

Nneem voor meer informatie over onze meubilairoplossingen contact op met uw adviseur of een van onze inrichtingsspecialisten

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)