Meubilair

Kompan

Buitenspelen is leuk!

Kompan wil graag kinderen ‘buiten laten spelen’ en streeft naar een combinatie van het nieuwste op het gebied van leren en ontwikkeling ‘door spel’- ongeacht leeftijd en vaardigheden. Voor kinderen is spelen de manier om de wereld om hen heen te ontdekken maar vooral ook om zichzelf te leren kennen; hun fysieke, verstandelijke en sociale vaardigheden en grenzen. Uw wensen in activiteiten, gericht op de ontwikkeling van kinderen, vertalen wij in concrete buitenspeelconcepten. U geeft aan welke uitstraling u wilt en wij zorgen voor een passend aanbod. Van een natuurlijke uitstraling tot een kleurrijk, modern en high tech. Echter een speeltoestel maakt nog geen speelplek. We helpen u graag met het ontwerpen van uw buitenruimte.

Advies Spelenderwijs Speelplein

Om te komen tot een spelenderwijs speelplein is er een Programma van Eisen. Welke ontwikkelingsgebieden vindt u belangrijk en hoe kunnen deze functies vertaald worden in de buitenruimte?

Ontwerpen en tekenen

Ons ontwerpteam met landschapsarchitecten kan u deskundig adviseren over de indeling en het ontwerp van uw buitenruimte, rekening houdend met de situatie zoals deze is.

Levering en installatie

Wanneer u een product heeft aangeschaft kunnen wij in samenwerking met onze ervaren en deskundige installatieteams de speelplek realiseren. Dit waarborgt de gegarandeerde kwaliteit. Bij levering van het speeltoestel wordt een nauwkeurige installatie-instructie geleverd.

Veiligheid en inspecties

De producten worden vervaardigd van eersteklas materialen en zijn bijzonder robuust. De toestellen zijn gecertificeerd conform NEN 1176. Echter, conform norm dient u veiligheidsinspecties te verrichten. Kompan kan dit voor u verzorgen en tevens de verslaglegging digitaal in Playmapping vastleggen.

Fondsenwerving

In Nederland zijn er meerdere fondsen om kinderen buiten in beweging te laten komen. Graag ondersteunen wij u bij dit traject. Schoolpleinen worden steeds vaker ‘multifunctioneel’ gebruikt in tijd en gebruikers. Gedurende de dag spelen kinderen letterlijk ‘anders’ buiten. In schooltijd willen ze over het algemeen graag even hun energie kwijt, zodat ze weer ‘opgeladen’ en geconcentreerd weer verder kunnen. Een groot aantal kinderen moet dan snel en tegelijkertijd tot spel kunnen komen. Buiten schooltijden komen kinderen veelal toe aan andere spelactiviteiten. Daarnaast spelen jongens en meisjes anders. Vooral de laatste doelgroep wordt nogal eens vergeten. Wij vinden het een uitdaging om een Uitdagende en Rijke Speel leeromgeving te creëren voor alle momenten.

Een greep uit ons Kompan buitenspeelassortiment

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)